Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τουρκικά ΜΜΕ: «Επαφές Ολυμπιακού-Μπασάκ για Χένρι»

Τουρκικά ΜΜΕ: «Επαφές Ολυμπιακού-Μπασάκ για Χένρι»
Κυριακή, 9 Ιανουαρίου 2022 - 10:29

Ο Χένρι Ονιεκουρού απουσιάζει αυτό τον καιρό στην Αφρική, μετά την έκτακτη κλήση την οποία δέχθηκε από την εθνική Νιγηρίας. Ο διεθνής εξτρέμ του Ολυμπιακού μπορεί να μην έχει καταφέρει να προσφέρει στον Θρύλο, με βάση τη δεδομένη αξία και ποιότητά του, αλλά αποτελεί σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της ομάδας. Έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος μετράει στη μεταγραφική αγορά και ο οποίος τραβάει τα βλέμματα. Σύμφωνα με το tgrthaber της Τουρκίας, μάλιστα, η Μπασακσεχίρ είναι εκείνη, η οποία τον έχει βάλει για τα καλά στο στόχαστρό της. Και διατηρεί ενεργές επαφές με τον Ολυμπιακό, για να βρεθεί ο τρόπος να πάρει τον παίκτη. Αυτό λένε οι Τούρκοι, ξαναλέμε.

Ο Θρύλος από την πλευρά του, δεν δείχνει να… καίγεται ιδιαίτερα για να δώσει τον παίκτη. Εφόσον πάρει ένα σεβαστό ποσό, της τάξεως των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ, δεν θα πει «όχι» στην προοπτική μετακόμισης του Ονιεκουρού ξανά στην Τουρκία. Αλλά αυτή την ώρα τέτοιο θέμα δεν προκύπτει. Αν προκύψει, θα το συζητήσουμε διαφορετικά.

Πάντως, η Μπασάκ «ψάχνεται» για εξτρέμ. Και μάλιστα ενεργά. Αυτό γιατί παραχώρησε τον Έντιν Βίτσκα στην Τραμπζονσπόρ και έτσι βγήκε στην αγορά για την αντικατάστασή του, με τον Χένρι να είναι μια περίπτωση που ενδιαφέρει την τουρκική ομάδα. Ο Ονιεκουρού όπως είπαμε είναι στο Κόπα Άφρικα, αυτή την περίοδο, οπότε και οι εξελίξεις θα «τρέξουν» (αν όντως «τρέξουν») με τον ποδοσφαιριστή να μην είναι παρών στο Ρέντη.

Θυμίζουμε πως από την Τουρκία είναι διαρκείς οι αναφορές και για ενδιαφέρον της Γαλατασαράι, για τον Νιγηριανό εξτρέμ του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης

Αγκιμπού: Όπως με τον Θρύλο

Αγκιμπού: Όπως με τον Θρύλο

Ακόμη μία ευκαιρία να δείξει την αξία του έχει ο Αγκιμπού Καμαρά. Όπως το κάνει με τη φανέλα του Ολυμπιακού, έτσι και με τη φανέλα της Γουινέας.

Το βλέμμα στην Αφρική

Το βλέμμα στην Αφρική

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί από σήμερα Κόπα Άφρικα. Και όχι μόνο για τους δικούς του ποδοσφαιριστές…