Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δοκιμάζεται στον Βόλο το «φαβορί», αγχώνονται οι «εξυγιαντές σύμμαχοι»

Δοκιμάζεται στον Βόλο το «φαβορί», αγχώνονται οι «εξυγιαντές σύμμαχοι»
Κυριακή, 9 Ιανουαρίου 2022 - 12:41

Γίνεται… χαλασμός στην πλάτη του Θρύλου. Ως συνήθως. Και το… «φαβορί» για τον τίτλο, ο Παναθηναϊκός ντε, είναι σε θέση… βολής. Από την τριάδα…

Κάθε χρόνο τα ίδια. Αρχίζει η χρονιά με βαρύγδουπες δηλώσεις, με χαρακτηρισμούς του τύπου «φαβορί», «ομαδάρα», «θα χτυπήσει τον Ολυμπιακό», «αναγεννημένος», το ένα, το άλλο… Και καταλήγει σε… γέλιο μέχρι δακρύων, από την προσπάθεια που κάνει ο Παναθηναϊκός να μείνει γαντζωμένος στην… τετράδα και να μην πάει παρακάτω…

Και η δοκιμασία του «φαβορί» για τον φετινό τίτλο (ναι, έτσι μας τον έλεγαν από την αρχή της σεζόν, μέχρι που το… ξέχασαν) έχει αρχίσει να… αγχώνει τους «εξυγιαντές συμμάχους»… Οι οποίοι βλέπουν το «φαβορί» να… πλησιάζει και να απειλεί τις… ομαδάρες τους. Αυτές που δεν μπορούν να πλησιάσουν ούτε σε κοντινή απόσταση τον Ολυμπιακό λέμε, ξέρετε.

Θα έχει πλάκα. Ο Ολυμπιακός να συνεχίσει να δουλεύει, να γίνεται καλύτερος και να ξεπερνάει τα εμπόδια, ένα-ένα. Και θα πέσει πάλι το… γέλιο της αρκούδας, όταν οι «εξυγιαντές σύμμαχοι» θα φτάσουν πάλι στο σημείο να… τρώγονται μεταξύ τους, για το ποιος θα τερματίσει λιγότερο μακριά από την πλάτη του πρωταθλητή. Ενδεχομένως και νταμπλούχου φέτος, Ολυμπιακού… Για να δούμε.

Διαβάστε επίσης

Αγκιμπού: Όπως με τον Θρύλο

Αγκιμπού: Όπως με τον Θρύλο

Ακόμη μία ευκαιρία να δείξει την αξία του έχει ο Αγκιμπού Καμαρά. Όπως το κάνει με τη φανέλα του Ολυμπιακού, έτσι και με τη φανέλα της Γουινέας.