Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «παιδί» έχει γίνει ήδη άντρας!

Το «παιδί» έχει γίνει ήδη άντρας!
Κυριακή, 9 Ιανουαρίου 2022 - 16:39

Το Κόπα Άφρικα είναι «μια ακόμη σκηνή» για τον άσου του Ολυμπιακού που λέγεται Αγκιμπού, να δείξει τι αξίζει… Ο «μικρός» έχει ήδη ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ παίζοντας με τον Θρύλο! Σας έχουμε επισημάνει αρκετές φορές ότι οι ομάδες οι οποίες παρακολουθούν τον Αγκιμπού Καμαρά δεν περιμένουν το Κόπα Άφρικα, για να τον τσεκάρουν. Γνωρίζουν ήδη καλά περί τίνος πρόκειται.

Ο Αγκιμπού έχει καταθέσει ήδη τα διαπιστευτήριά του. Φορώντας την ένδοξη φανέλα του Θρύλου, στα παιχνίδια της Ελλάδας και της Ευρώπης. Ο Ολυμπιακός τον ανακάλυψε στη Γαλλία, τον έφερε στην Ελλάδα, ενώ εκεί ήταν… εκτός πλάνων και έμενε ανεκμετάλλευτος. Και τον έβγαλε σε… display. Στη βιτρίνα του «μαγαζιού γωνία» που ως γνωστόν είναι για τους ευρωπαϊκούς συλλόγους, ο ΘΡΥΛΟΣ!

Από Έλληνες μέχρι ξένους, ο Ολυμπιακός έχει ΑΝΔΡΩΣΕΙ ποδοσφαιρικά… κόσμο και κοσμάκη, στο Ρέντη. Και η περίπτωση του Αγκιμπού Καμαρά είναι ίδια. Ο νεαρός είναι στον Ολυμπιακό από το περασμένο καλοκαίρι και μέσα σε ελάχιστους μήνες, έχει ήδη κάνει την Ευρώπη να… συζητά για εκείνον! Το όνομά του μπαίνει δίπλα σε εκείνα των Λίβερπουλ, Λέστερ, Μίλαν… Δίπλα σε ΜΕΓΑΘΗΡΙΑ, τα οποία φέρονται να τον τσεκάρουν και να τον έχουν υπόψη τους, για τη μεταγραφική τους ενίσχυση…

Και σε αυτό, τη μεγαλύτερη δουλειά την έχει κάνει για τον Αγκιμπού, ο ΘΡΥΛΟΣ. Όπως έχει κάνει και για άλλους παίκτες, οι οποίοι φόρεσαν και φορούν την φανέλα και είδαν (και βλέπουν) τις «μετοχές» τους να… εκτινάσσονται! Με… εκθετικό τρόπο! Σισέ, Μπα, Καμαρά, αλλά και Έλληνες. Μανωλάς, Τσιμίκας, Σάμαρης, Σιόβας, Χολέμπας, πιο παλιά. Και άλλοι ξένοι… Μιλιβόγειβτς, Μαζουακού… Ανδρώθηκαν στον Θρύλο και πήγαν… ΕΤΟΙΜΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ στην Αγγλία, στην Ιταλία, στην Ισπανία, στη Γερμανία… Παντού.

Το «παιδί» δεν είναι πλέον «παιδί». Είναι άντρας. Εδώ ανδρώθηκε. Στον ΘΡΥΛΟ. Εδώ τον είδαν, εδώ τον έμαθαν. Εδώ άνοιξε τα φτερά του…

Διαβάστε επίσης