Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τρεις «ερυθρόλευκες» παρουσίες στη 2η ημέρα του Κόπα Άφρικα

Τρεις «ερυθρόλευκες» παρουσίες στη 2η ημέρα του Κόπα Άφρικα
Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 - 09:16

Δεύτερη ημέρα του Κόπα Άφρικα σήμερα (10/01) και στην... μάχη ρίχνονται τρεις ακόμη «ερυθρόλευκοι» παίκτες.

Μετά το 2/2 των παικτών του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα του Κόπα Άφρικα, με Κούντε και Γκάρι Ροντρίγκες να πανηγυρίζουν αμφότεροι νίκες, πρεμιέρα στην διοργάνωση ετοιμάζονται να κάνουν και οι Σισέ, Αγκιμπού Καμαρά και ο, δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Νέφτσι Μπακού, Κανέ!

Τόσο η Σενεγάλη του Σισέ, όσο και η Γουινέα των Αγκιμπού και Κανέ, βρίσκονται στον Β’ όμιλο του Κόπα Άφρικα και θα αντικρύσουν την Ζιμπάμπουε και το Μαλάουι αντίστοιχα.

Η Σενεγάλη, θεωρείται μεγάλο φαβορί στην αναμέτρηση με τη Ζιμπάμπουε και θέλει να μπει με το... δεξί στη διοργάνωση, με την αναμέτρηση των δύο ομάδων να είναι αυτή που ανοίγει το πρόγραμμα της ημέρας, καθώς αγωνίζονται στις 15:00.

Η Γουινέα των Αγκιμπού Καμαρά και Κανέ, αγωνίζεται κόντρα στο Μαλάουι (18:00) και έχει στόχο τη νίκη, ώστε να μπει δυναμικά στη διοργάνωση και να παλέψει για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Διαβάστε επίσης

Και ξανά προς τη δόξα θα τραβήξει

Και ξανά προς τη δόξα θα τραβήξει

«Ηρεμία πριν την καταιγίδα» λέγεται αυτό που βιώνει ο Θρύλος αυτή τη στιγμή. Θέλει να ξεπεράσει τον σκόπελο και να μπει με πάθος στο επόμενο κομμάτι της σεζόν, με φουλ ματς, παντού!

Να αρπάξουν το Κόπα Άφρικα από τα… μαλλιά!

Να αρπάξουν το Κόπα Άφρικα από τα… μαλλιά!

Κούντε, Γκάρι, Ονιεκουρού έχουν μια ευκαιρία παραπάνω, μέσα από το Κόπα Άφρικα, να βρουν ρυθμό, αυτοπεποίθηση και να επιστρέψουν στο Ρέντη έτοιμοι για περισσότερα πράγματα!