Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπότο: Πρώτο «μπαμ» με… δανεισμό!

Μπότο: Πρώτο «μπαμ» με… δανεισμό!
Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 - 11:14

Αν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ διάβαζαν αυτά που τους σέρβιραν οι διάφοροι γνωστοί παραμυθατζήδες, εδώ και λίγο καιρό, σίγουρα δεν θα περίμεναν ότι η πρώτη κίνηση της ομάδας τους, στο μεταγραφικό «παζάρι» του Ιανουαρίου, θα ήταν… δανεισμός. Και όμως, λίγες ημέρες μετά τα «πιάνει δουλειά ο Μπότο» τα οποία… απλόχερα τάιζαν οι διάφοροι παραμυθατζήδες στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, το πρώτο «μπαμ» έγινε… Και είναι… δανεισμός.

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, ε; Το μοτίβο συνεχίζεται…

Με δανεικούς και ελεύθερους πήγαινε μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ να «χτυπήσει» τον Ολυμπιακό και να τον βγάλει από την πρώτη θέση, με τον ίδιο τρόπο δείχνει να πηγαίνει και τώρα…

Παρότι τα έσοδα στον ΠΑΟΚ ήταν σημαντικά φέτος και πωλήσεις έγιναν και συμβόλαια γλίτωσε η ΠΑΕ, έξοδα δεν φαίνεται να υπάρχουν. Οι αριθμοί οι οποίοι έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς εκθέτουν την πολιτική μιας ομάδας, η οποία έλεγε… φωναχτά ότι θέλει να πάρει το πρωτάθλημα, από τον Ολυμπιακό. Να κάνει πρωταθλητισμό και να «χτυπήσει» τον Θρύλο. Τη συνέχεια την είδαμε. Και συνεχίζουμε να τη βλέπουμε.

Και στην πρώτη κίνηση του ΠΑΟΚ, στην εποχή Μπότο, φαίνεται ότι το μοτίβο… δεν διαφοροποιείται και πολύ, σε σχέση με όσα ίσχυαν έως τώρα στον «δικέφαλο» του βορρά…

Διαβάστε επίσης

Τα highlights από τη νίκη του Γκάρι! (video)

Τα highlights από τη νίκη του Γκάρι! (video)

Ο άσος του Θρύλου άρχισε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο Κόπα Άφρικα, όπως σας ενημερώσαμε. Δείτε πως το Κάπε Βέρντε νίκησε στην πρεμιέρα!

Να αρπάξουν το Κόπα Άφρικα από τα… μαλλιά!

Να αρπάξουν το Κόπα Άφρικα από τα… μαλλιά!

Κούντε, Γκάρι, Ονιεκουρού έχουν μια ευκαιρία παραπάνω, μέσα από το Κόπα Άφρικα, να βρουν ρυθμό, αυτοπεποίθηση και να επιστρέψουν στο Ρέντη έτοιμοι για περισσότερα πράγματα!

Και ξανά προς τη δόξα θα τραβήξει

Και ξανά προς τη δόξα θα τραβήξει

«Ηρεμία πριν την καταιγίδα» λέγεται αυτό που βιώνει ο Θρύλος αυτή τη στιγμή. Θέλει να ξεπεράσει τον σκόπελο και να μπει με πάθος στο επόμενο κομμάτι της σεζόν, με φουλ ματς, παντού!