Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρινάκης: Κίνηση-ματ και στη Νότιγχαμ

Μαρινάκης: Κίνηση-ματ και στη Νότιγχαμ
Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 - 11:28

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αποδείξει ότι είναι άνθρωπος, ο οποίος προχωρά σε τομές, εκεί όπου χρειάζεται. Το έκανε στον Ολυμπιακό, πριν από λίγο καιρό. Και δικαιώθηκε. Άλλαξε άρδην την εικόνα της ομάδας, σε σχέση με τη σεζόν 2017-18, η οποία ήταν μία κακή σεζόν, για τον Θρύλο. Με στοχευμένες κινήσεις, με χρήματα τα οποία ξόδεψε αφειδώς και με μία κίνηση-ματ, αυτή της πρόσληψης του Πέδρο Μαρτίνς, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έφερε ξανά τον Θρύλο εκεί όπου του πρέπει: Στην κορυφή.

Μία αντίστοιχη κίνηση-ματ έχει κάνει, όπως φαίνεται και στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Η πρόσληψη του Στιβ Κούπερ έχει αλλάξει άρδην την κατάσταση στην ιστορική Φόρεστ, η οποία πανηγυρίζει ακόμη τη μεγάλη πρόκριση επί της Άρσεναλ, στο Κύπελλο Αγγλίας. Ο Στιβ Κούπερ διαδέχτηκε τον Χάουτον στον πάγκο και η Φόρεστ άρχισε να ανεβαίνει. Σταθερά, αποτέλεσμα-αποτέλεσμα, νίκη-νίκη, έφτασε σε ένα σημείο να βλέπει μέχρι και play offs ανόδου! Και πέραν αυτού, πέτυχε και την υπέροχη πρόκριση απέναντι στην Άρσεναλ, την οποία όπως σας είπαμε, ο ηγέτης του Θρύλου έχει κάνει… πελάτισσα.

Τις συνηθίζει τις κινήσεις-ματ ο Μαρινάκης. Έχει κάνει τέτοιες κατά κόρον, στον Θρύλο. Κάνει τώρα και στη Νότιγχαμ. Γιατί ό,τι κάνει, το κάνει με αγάπη και πάθος. Το κάνει με γνώμονα το καλό της ομάδας του!

Διαβάστε επίσης

Τα highlights από τη νίκη του Γκάρι! (video)

Τα highlights από τη νίκη του Γκάρι! (video)

Ο άσος του Θρύλου άρχισε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο Κόπα Άφρικα, όπως σας ενημερώσαμε. Δείτε πως το Κάπε Βέρντε νίκησε στην πρεμιέρα!

Να αρπάξουν το Κόπα Άφρικα από τα… μαλλιά!

Να αρπάξουν το Κόπα Άφρικα από τα… μαλλιά!

Κούντε, Γκάρι, Ονιεκουρού έχουν μια ευκαιρία παραπάνω, μέσα από το Κόπα Άφρικα, να βρουν ρυθμό, αυτοπεποίθηση και να επιστρέψουν στο Ρέντη έτοιμοι για περισσότερα πράγματα!