Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν γουστάρουν 50-50 όπως φαίνεται

Δεν γουστάρουν 50-50 όπως φαίνεται
Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 - 12:47

Ωραία η πρωινή συμμαχία. Μπορεί μέχρι το βράδυ να μην αντέξει, αφού έτσι γίνεται με τις συμμαχίες, ανάμεσα στους «εξυγίαντες». Πάνε… όπου φυσάει ο άνεμος. Με ξένο διαιτητή διασύρθηκε ο Παναθηναϊκός στον Βόλο, ακολουθώντας τα βήματα της ΑΕΚ, η οποία με ξένους διαιτητές… διασύρεται γενικώς στα αποτελέσματά της. Και τώρα ξαφνικά ακούμε και διαβάζουμε σπόντες για… Κλάτενμπεργκ-Ολυμπιακό.

Προσέξτε, για τον Ολυμπιακό που έχει δώσει ΜΑΧΗ να έρχονται όσο το δυνατόν περισσότεροι ξένοι διαιτητές στο πρωτάθλημα, για να διασφαλίζεται στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό η σωστή διαιτητική αντιμετώπιση των ματς της Σούπερ Λιγκ!

Προσέξτε ξανά. Για τον Ολυμπιακό που πρώτος είχε εκφράσει τις ανησυχίες του για το αν ο Κλάτενμπεργκ είναι ικανός να κάνει τα πράγματα σωστά. Ξαφνικά μας λένε για δήθεν… στήριξη του Ολυμπιακού, στον αρχιδιαιτητή. Θα έπρεπε να ξέρουν και να έχουν καταλάβει ότι ο Ολυμπιακός στηρίζει ΜΟΝΟ το 50-50! Το οποίο επί εποχής «εξυγίανσης» βλέπουμε ΜΟΝΟ με ξένους διαιτητές. ΟΚ και εκεί μπορεί να γίνουν λάθη. Αλλά αυτό το πράγμα που έχουμε βιώσει στα χρόνια της «εξυγίανσης», με τους Έλληνες διαιτητές, είναι… αξεπέραστο!

Ο Ολυμπιακός δεν έχει να αποδείξει ΤΙΠΟΤΑ και σε ΚΑΝΕΝΑΝ. Πορεύεται μόνος του και βάζει απέναντι ΟΠΟΙΟΝ προσπαθεί να τον αδικήσει! Όσο παίζουν ξένοι διαιτητές και βλέπουμε κατά το δυνατόν περισσότερο 50-50, ο Ολυμπιακός θα στηρίζει. Και θα πορεύεται πρώτος, κόντρα στην «εξυγίανση», η οποία αποδεικνύει διαρκώς ότι με το 50-50 και τους ξένους διαιτητές… απλώς ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ!

Πραγματικά… άδικη η αποβολή Σάντσες, όπως φαίνεται και στη φωτό. Τι; Όχι; Καθαρή κόκκινη ε;

Διαβάστε επίσης

Λάμψη Αγκιμπού και στην UEFA! (photo)

Λάμψη Αγκιμπού και στην UEFA! (photo)

Η επίσημη ιστοσελίδα της UEFA παρουσιάζει τα νέα αστέρια που αναμένεται το 2022 να κάνουν «πάταγο» και μεταξύ τους, φυσικά, ο νεαρός σταρ!

Τα highlights από τη νίκη του Γκάρι! (video)

Τα highlights από τη νίκη του Γκάρι! (video)

Ο άσος του Θρύλου άρχισε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο Κόπα Άφρικα, όπως σας ενημερώσαμε. Δείτε πως το Κάπε Βέρντε νίκησε στην πρεμιέρα!