Ντουντούκα
Ψηλά το κεφάλι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Daily Express» και Ιταλοί: Σενάρια για Σωκράτη και Ρόμα!

«Daily Express» και Ιταλοί: Σενάρια για Σωκράτη και Ρόμα!
Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022 - 12:50

Σενάριο πιθανής επιστροφής του Σωκράτη στο Καμπιονάτο, προέκυψε σήμερα από… Αγγλία μεριά. Αναπαρήχθη και στην Ιταλία, αλλά οι Άγγλοι το άρχισαν και συγκεκριμένα η «Daily Express». Τι αναφέρει, λοιπόν, το ρεπορτάζ, το οποίο προέρχεται από το Νησί; Ότι ο Ζοζέ Μουρίνιο ενδιαφέρεται να πάρει τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο στη Ρόμα!

Σύμφωνα με όσα συζητιούνται στην Αγγλία, ο Σμόλινγκ, ο οποίος παίζει στη Ρόμα, ενδεχομένως «την ψάχνει» για να γυρίσει στα πάτρια. Κάπως έτσι ίσως ψάχνονται στη Ρόμα, για να πάρουν παίκτη. Ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός, δανεικός από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Ρόμα, δεν αναμένεται να παραμείνει στην «αιώνια πόλη» και έτσι κάπως… έσκασε σενάριο πιθανής αντικατάστασής του, με τον Σωκράτη.

Από την Τζένοα, στη Μίλαν, ο Σωκράτης είχε παίξει πριν από αρκετά χρόνια στο Καμπιονάτο. Στη συνέχεια έκανε ακόμη μεγαλύτερη καριέρα, φτιάχνοντας το όνομά του. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή μοιάζει από δύσκολο, έως απίθανο, το να αφήσει τον Ολυμπιακό για να πάει ξανά στο Καμπιονάτο…

Το δε… κορυφαίο, είναι ότι το ρεπορτάζ από το εξωτερικό (ξαναλέμε, άρχισε από την Αγγλία και συνεχίστηκε από την Ιταλία) αναφέρει πως ο Σωκράτης βλέπει με καλό μάτι το να πάει για… 6 μήνες δανεικός, από τον Ολυμπιακό στη Ρόμα… ΟΚ…

Για να μην πολυλογούμε, το σενάριο μοιάζει απίθανο. Εάν μία στο εκατομμύριο συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα ήταν μεγάλη έκπληξη. Μοιάζει να είναι, απλώς, αυτό: Ένα σενάριο. Και τίποτε περισσότερο.

Διαβάστε επίσης