Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκτός δράσης ίσως και για έναν χρόνο ο Πουλίδο! (photo)

Εκτός δράσης ίσως και για έναν χρόνο ο Πουλίδο! (photo)
Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022 - 09:16

Πρόβλημα σοβαρού τραυματισμού αντιμετωπίζει ο, άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού, Άλαν Πουλίδο. Ο Μεξικανός επιθετικός, τραυματίστηκε σοβαρά στο αριστερό γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για όλη την σεζόν, με την ομάδα του να ανακοινώνει πως ο Μεξικανός φορ μπορεί να μείνει εκτός από εννέα έως δώδεκα μήνες!

Κακή εξέλιξη για την καριέρα του 30χρονου επιθετικού, ο οποίος στις δύο σεζόν που βρίσκεται στην ομάδα του, Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι, έχει αγωνιστεί σε 33 αναμετρήσεις, έχοντας 14 γκολ και 8 ασίστ.

Ο Πουλίδο είχε φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού την σεζόν 2015-2016 και είχε αγωνιστεί σε 17 αναμετρήσεις αριθμώντας 6 γκολ και 3 ασίστ.

Η επέμβαση του 30χρονου επιθετικού θα γίνει την Δευτέρα (17/01), από τους δρ. Μπερτ Μαντελμπάουμ και τον δρ. Κλιντ Σόουπ στο Λος Άντζελες, με τον Πουλίδο να αναμένεται να μείνει εκτός από 9-12 μήνες.

Διαβάστε επίσης

Αυτή είναι η διαφορά του!

Αυτή είναι η διαφορά του!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης υπερβάσεις και επενδύσεις, οι άλλοι… ασφαλείς κινήσεις που δεν δεσμεύον για το μέλλον. Το πιάσατε ή ακόμη έχετε αμφιβολίες;

Πάει για... Όσκαρ κωμωδίας η ΕΠΟ!

Πάει για... Όσκαρ κωμωδίας η ΕΠΟ!

Η καθυστέρηση με την πρόσληψη προπονητή της Εθνικής πάει για ρεκόρ. Σα να μην έφτανε αυτό, υπάρχουν σκέψεις να μην πάρουν κόουτς για τα φιλικά του Μαρτίου.