Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Η κατάλληλη ευκαιρία για «απάντηση» (video)

Ολυμπιακός: Η κατάλληλη ευκαιρία για «απάντηση» (video)
Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022 - 01:11

Να επιστρέψει στις επιτυχίες θέλει ο Ολυμπιακός την Κυριακή (16/1, 19:30) απέναντι στον Παναθηναϊκό, στη Λεωφόρο, για τη 18η αγωνιστική της Super League. Κοινώς, να πάρει το «διπλό» σε ένα γήπεδο όπου πέρσι έκανε περίπατο στα πλέι οφ και έβαλε 4 γκολ για πλάκα!

Μετά το 1-4 στο Κύπελλο το 2001, ο Ολυμπιακός «έγραψε» και άλλο 1-4, τον περασμένο Μάιο.

Βέβαια, ο Θρύλος μπήκε στο 2022 με το αριστερό, κάνοντας μεγάλη «γκέλα» στη Ριζούπολη, με αυτό το 0-0 απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οπότε, στην ομάδα ξέρουν ότι πιο κατάλληλη ευκαιρία να «απαντήσουν», δεν υπάρχει. Το να βγάλεις αντίδραση και να δώσεις μία «απάντηση» απέναντι στον Παναθηναϊκό, τον «αιώνιο» αντίπαλο, και μέσα στην έδρα του, είναι ό,τι θα μπορούσε να ζητήσει ο οπαδός του Ολυμπιακού.

Φυσικά, στην ομάδα ξέρουν πως δεν χρειάζεται να δώσουν «απαντήσεις» σε κανέναν άλλον παρά μόνο στον ίδιο τους τον εαυτό. Τόσα χρόνια, άλλωστε, με όσα έχει πετύχει ο Θρύλος, θα ήταν τουλάχιστον αστείο να έπρεπε να απαντήσει σε όσους τον αμφισβητούν. Πώς γίνεται, άλλωστε, να αμφισβητήσεις τον αυτοκράτορα; Γίνεται; Δεν γίνεται. Λόγια του αέρα, κοινώς! Να ‘χαμε να λέγαμε.

Οπότε, η «απάντηση» που χρωστάνε οι παίκτες και ο Πέδρο Μαρτίνς είναι καθαρά στους εαυτούς τους, σε κανέναν άλλον. Και το ιδανικό θα είναι αυτή να δοθεί την προσεχή Κυριακή. Στο συγκεκριμένο γήπεδο. Με το συγκεκριμένο αντίπαλο! Η κατάλληλη ευκαιρία...

Διαβάστε επίσης

Πάει για... Όσκαρ κωμωδίας η ΕΠΟ!

Πάει για... Όσκαρ κωμωδίας η ΕΠΟ!

Η καθυστέρηση με την πρόσληψη προπονητή της Εθνικής πάει για ρεκόρ. Σα να μην έφτανε αυτό, υπάρχουν σκέψεις να μην πάρουν κόουτς για τα φιλικά του Μαρτίου.