Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αριστερός μπακ: Και η μεταγραφή στην ώρα της θα έρθει

Αριστερός μπακ: Και η μεταγραφή στην ώρα της θα έρθει
Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022 - 12:32

Το έχουμε επισημάνει. Το γνωρίζουν και μέσα στην ίδια την ομάδα βέβαια, δεν περίμεναν… εμάς, να το επισημάνουμε. Το ρόστερ χρειάζεται ενίσχυση, σε επίπεδο αριστερού μπακ. Και το ξέρει πρώτος ο Μαρτίνς, το έχει επισημάνει εκείνος, πριν από εμάς. Και για αυτό δουλεύει, μεταγραφικά, ο Θρύλος.

Προσέξτε. Δεν λέμε ότι αν ο Ολυμπιακός κάνει μεταγραφές, θα περιοριστεί μόνο στην αγορά ενός αριστερού μπακ. Δεν λέμε καν ότι δεδομένα ο Ολυμπιακός θα πάρει αριστερό μπακ. Παίκτη «για να πάρει», ο Ολυμπιακός δεν παίρνει… Την ξέρουμε άπαντες τη νοοτροπία του Συλλόγου. Μεταγραφές γίνονται για να βοηθάνε, όχι για να γίνονται πρώτο θέμα στα σάιτ και τις εφημερίδες. Αυτά είναι για… άλλους.

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει να βρει έναν παίκτη, ο οποίος θα έρθει στην ομάδα, για να πλαισιώσει τον Όλεγκ. Να πλαισιώσει τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει κερδίσει με το σπαθί του τη φανέλα βασικού.

Η αγορά σκανάρεται, αλλά όπως γίνεται αντιληπτό, το να βρεθεί ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος θα έρθει ξέροντας ότι δεν θα προορίζεται για βασικός, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Οι διάφορες περιπτώσεις, τις οποίες ο Ολυμπιακός έχει στα χέρια του, εξετάζονται διεξοδικά. Λύσεις υπάρχουν, δεδομένα. Αλλά για να βρεθεί η κατάλληλη και όχι απλώς… κάποια, χρειάζεται σοβαρή δουλειά, στην οποία ο Ολυμπιακός μας συνηθίζει. Να κάνει μεταγραφές απλώς για να τις κάνει, ο Ολυμπιακός δεν συνηθίζει…

Διαβάστε επίσης