Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τιμήθηκαν από τον Θεσπρωτό ΘΡΥΛΟΣ, Ιμπαγάσα και Ανατολάκης! (photos)

Τιμήθηκαν από τον Θεσπρωτό ΘΡΥΛΟΣ, Ιμπαγάσα και Ανατολάκης! (photos)
Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022 - 15:39

Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγαλειώδης Σύλλογος, ο οποίος έχει προσφέρει τεράστιες χαρές σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όπου και να έχει αγωνιστεί, τα γήπεδα γεμίζουν, από οπαδούς και οπαδούς των αντιπάλων που θέλουν πάντα να βλέπουν από κοντά την καλύτερη και μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Ακόμη και σε επίπεδο β’ ομάδας, ο Ολυμπιακός τιμά το όνομά του και όπου παίζει ανεβάζει το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και ο Θεσπρωτός, σημερινός αντίπαλος του Ολυμπιακού Β’ στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 τίμησε την ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και τους Ιμπαγάσα-Ανατολάκη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Β’, ο παράγοντας της ομάδας U23 του Συλλόγου και ο Θρύλος συνολικά, ως ομάδα, τιμήθηκαν από τον Θεσπρωτό, πριν το ματς της β’ ομάδας. Για την προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο και για όλες τις επιτυχίες, με τις οποίες έχουν τονώσει τη φήμη του ποδοσφαίρου της χώρας μας.

Για την ΠΑΕ Ολυμπιακός την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο Διευθυντής Επικοινωνίας του Συλλόγου, κ. Νίκος Γαβαλάς, ο οποίος βρέθηκε μαζί με την ομάδα β’ του Συλλόγου, στην Ηγουμενίτσα!

Δείτε:

Διαβάστε επίσης