Ντουντούκα
Όχι έτσι, Θρύλε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ιμπαγάσα: «Τους δίνει κίνητρο»

Ιμπαγάσα: «Τους δίνει κίνητρο»
Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022 - 20:22

Για το παιχνίδι με τον Θεσπρωτό μίλησε ο Αριέλ Ιμπαγάσα. «Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και βάλαμε ένα γρήγορο γκολ. Δυστυχώς όμως δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το προβάδισμα, δεχθήκαμε γκολ απευθείας από κόρνερ. Ήταν δύσκολο και για τις δύο ομάδες να παίξουν λόγω του δυνατού αέρα. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν ήμασταν επικίνδυνοι με αποτέλεσμα προς το τέλος να δεχθούμε ένα ακόμα γκολ».

Για τις απουσίες: «Πρέπει να συνεχίσουμε, οι απουσίες υπάρχουν και θα υπάρχουν, το ξέρουμε από τη στιγμή που ξεκινήσαμε αυτό το πρότζεκτ. Είναι καλό που είναι τόσα παιδιά με την πρώτη ομάδα, τους δίνει κίνητρο να αποδείξουν την αξία τους και να αρπάξουν την ευκαιρία».

Για τη συνέχεια απέναντι στην Καβάλα: «Πρέπει να συνεχίσουμε με σκληρή δουλειά γιατί σε τρεις μέρες έχουμε άλλο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει να κερδίζουμε».

Διαβάστε επίσης

Κάνουν το άσπρο μαύρο για προπαγάνδα

Κάνουν το άσπρο μαύρο για προπαγάνδα

Ο Ολλανδός Χίγκλερ δεν αδίκησε τον Παναθηναϊκό στον Βόλο, καθώς είναι σωστή η αποβολή του Σάντσες ενώ έπρεπε να δει κόκκινη και ο Παλάσιος. Μια... παράσταση με «χειροκροτήματα» με άρωμα ΑΕΚ.