Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός | Ελ Αραμπί: Αφηνιάζει όταν βλέπει πράσινα! (videos)

Ολυμπιακός | Ελ Αραμπί: Αφηνιάζει όταν βλέπει πράσινα! (videos)
Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 - 01:08

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (16/1, 19:30) στη Λεωφόρο προετοιμάζεται ο Ολυμπιακός, μετά την αναβολή στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Και θέλει να βγάλει αντίδραση και να δείξει καλύτερη εικόνα. Και να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Σε αυτήν την προσπάθεια, έχει κάποια «όπλα». Ένα από αυτά είναι και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Πέρα από τη μεγάλη ποιότητά του, είναι εξαιρετική και η παράδοση που έχει «χτίσει» απέναντι στον Παναθηναϊκό, δυόμιση χρόνια που είναι στην Ελλάδα!

Ο Μαροκινός επιθετικός έχει «συναντηθεί» 8 φορές απέναντι στους «πράσινους» και μετράει 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα, έχοντας σκοράρει 5 τέρματα και με 1 ασίστ!

Από αυτά, μάλιστα, τα 3 γκολ και η τελική πάσα είναι στη Λεωφόρο!

Συγκεκριμένα...

Έχει γκολ στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0, τη σεζόν 2019-20 για τη 17η αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League.

Έχει γκολ στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 3-0, τη σεζόν 2019-20, για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Έχει γκολ στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-1, τη σεζόν 2020-21, για την 22η αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League.

Έχει 2 γκολ και 1 ασίστ στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-4, τη σεζόν 2020-21, για τη 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Βλέπει πράσινα και αφηνιάζει ο Ελ Αραμπί!

Διαβάστε επίσης

Κάνουν το άσπρο μαύρο για προπαγάνδα

Κάνουν το άσπρο μαύρο για προπαγάνδα

Ο Ολλανδός Χίγκλερ δεν αδίκησε τον Παναθηναϊκό στον Βόλο, καθώς είναι σωστή η αποβολή του Σάντσες ενώ έπρεπε να δει κόκκινη και ο Παλάσιος. Μια... παράσταση με «χειροκροτήματα» με άρωμα ΑΕΚ.