Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Έφερε και κλείνει νέο... Αγκιμπού, τον Φαντιγκά! (video)

Ολυμπιακός: Έφερε και κλείνει νέο... Αγκιμπού, τον Φαντιγκά! (video)
Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 - 10:18

Προ των πυλών του Ολυμπιακού φαίνεται πως βρίσκεται ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά, ένας νεαρός ποδοσφαιριστής, ένας νέος... Αγκιμπού! Και έρχεται από την Παρί Σεν Ζερμέν!

Ο 21χρονος Γάλλος μέσος με καταγωγή από το Μάλι είναι προϊόν των Ακαδημιών της Παρί Σεν Ζερμέν εδώ και σχεδόν μία δεκαετία. Το 2019 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και έχει αγωνιστεί ήδη σε μερικά παιχνίδια στην πρώτη ομάδα στο πλευρό του Εμπαπέ και του Νεϊμάρ!

Ο Ολυμπιακός τον ξεχώρισε και κατά κάποιες πληροφορίες τον έχει φέρει ήδη στην Ελλάδα για να τον υπογράψει. Μένει μόνο να φανεί αν θα τον κλείσει απλά από τώρα για το καλοκαίρι ή αν θα προκύψει deal με την Παρί Σεν Ζερμέν για να ενσωματωθεί από τώρα στη Β’ ομάδα για αρχή. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε και τον Αγκιμπού Καμαρά που και εκείνος για... εκεί ξεκίνησε και τώρα δεν βγαίνει από την ενδεκάδα της πρώτης ομάδας.

Είναι ένας παίκτης που παίζει στον άξονα, τόσο ως κεντρικός μέσος, όσο και ως δεκάρι. Σχεδόν άλλος ένας... Αγκιμπού Καμαρά, δηλαδή. Όπως και να ‘χει, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να επενδύει σε μία αγορά που του έχει βγει με... χίλια και κλείνει και τον Μπαντιουγκού Φαντιγκά!

*Η φωτογραφία είναι από τον επίσημο λογαριασμό του Μπαντιουγκού Φαντιγκά στο Instagram.

Διαβάστε επίσης