Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Πολωνός Ρατσκόφσκι στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Ο Πολωνός Ρατσκόφσκι στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 - 12:43

Σε ρυθμούς ντέρμπι μπαίνουμε σιγά-σιγά, καθώς ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (16/01, 19:30) στη Λεωφόρο για την 18η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Ο Ολυμπιακός, μετά την αναβολή με τον Αστέρα λόγω κορονοϊού, θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο ντέρμπι, το οποίο θα διευθύνει ο Πολωνός Πάβελ Ρατσκόφσκι, σύμφωνα με Πολωνικά δημοσιεύματα.

Δεν υπάρχει, μέχρι στιγμής, επίσημη ενημέρωση από την ΚΕΔ, αλλά όπως προκύπτει από την Πολωνία, ο Ρατσκόφσκι θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της διαιτησίας της Πολωνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Τόμας Μικούλσκι, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Πολωνό δημοσιογράφο, Ματσέι Βασόφσκι, έκανε την… αποκάλυψη του διαιτητή για το «αιώνιο» ντέρμπι.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Μικούλσκι: «Φυσικά, δεν θα κλείσουμε τις πόρτες σε προτάσεις από άλλες χώρες. Έχω ένα υπέροχο φρέσκο ​​παράδειγμα. Μόλις αντάλλαξα αλληλογραφία με τον Κλάτενμπεργκ.

Ο πρώην Άγγλος διαιτητής είναι πλέον επικεφαλής κριτών της ελληνικής ομοσπονδίας. Μας ζήτησε να επιλέξουμε τους διαιτητές για τον καλύτερο αγώνα της επόμενης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός. Είναι την επόμενη Κυριακή. Θα πετάξει εκεί ο Πάβελ Ρατσκόφσκι ως βασικός διαιτητής, μαζί με τους βοηθούς του, και ως VAR θα βοηθηθούν από τον Μπαρτκέκ Φρανκόφσκι».

Ωστόσο, περιμένουμε την επίσημη ενημέρωση από την ΚΕΔ για την διαιτητική ομάδα που θα διευθύνει το ντέρμπι της Κυριακής, όμως όπως όλα δείχνουν, οι διαιτητές θα έρθουν από την Πολωνία.

Ο Πάβελ Ρατσκόφσκι, ήταν διαιτητής στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, στο "Γ. Καραϊσκάκης", στη νίκη του Ολυμπιακού με 3-1, στις 28/04/2021.

Διαβάστε επίσης