Ντουντούκα
Ψηλά το κεφάλι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Στο Ρέντη ο Βαγγέλης Μαρινάκης για Παναθηναϊκό και όχι μόνο! «Με πάθος»!

Στο Ρέντη ο Βαγγέλης Μαρινάκης για Παναθηναϊκό και όχι μόνο! «Με πάθος»!
Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 - 14:43

Επίσκεψη στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη πραγματοποίησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης σήμερα, η πρώτη για το 2022. Φυσικά, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε τις ευχές του για Καλή Χρονιά, με υγεία και πολλές επιτυχίες, και εστίασε την προσοχή όλων στα παιχνίδια που ακολουθούν.

Ο ηγέτης του Θρύλου βρέθηκε στο Ρέντη και μίλησε σε παίκτες και προπονητικό επιτελείο, ζητώντας τους να τα δώσουν όλα για να πετύχει ο Ολυμπιακός τους στόχους του.

Ταυτόχρονα, τους ζήτησε να παίξουν με πάθος, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Κυριακής στη Λεωφόρο. Πάθος και ψυχή και να τα δώσουν όλα για να πανηγυρίσει στο τέλος ο Ολυμπιακός.

Φυσικά, από την κουβέντα δεν γινόταν να λείψει και η τρέχουσα κατάσταση με την πανδημία και στη χώρα μας. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε από όλους στην ομάδα να είναι προσεκτικοί, μιας και πέρα από τον καθένα προσωπικά, ο κορονοϊός, όπως έχουμε δει, μπορεί να επηρεάσει και συνολικά την ομάδα.

Όπως και να ‘χει, ο Πρόεδρος έδειξε για ακόμη μία φορά ότι είναι δίπλα στην ομάδα. Πήγε στο Ρέντη, αντάλλαξε ευχές με παίκτες και προπονητές και τους ζήτησε το αυτονόητο: Να τα δίνουν όλα. Να τα δίνουν όλα για τη φανέλα. Και να παίζουν με πάθος...

Διαβάστε επίσης