Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για να είμαστε ξεκάθαροι: Φαντιγκά για την πρώτη ομάδα

Για να είμαστε ξεκάθαροι: Φαντιγκά για την πρώτη ομάδα
Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 - 11:39

Επειδή υπάρχει πολλή σπέκουλα σχετικά με την έλευση του Μπαντιουγκού Φαντιγκά, να ξεκαθαρίσουμε το εξής: Ο νεαρός δεν αποκτάται για τη β’ ομάδα. Ο 21χρονος Γάλλος, προερχόμενος από την Παρί, έρχεται στον Ολυμπιακό για να μπει και να βοηθήσει στην πρώτη ομάδα, όταν αυτό κριθεί σκόπιμο.

Προσέξτε, δεν λέμε ότι θα έρθει και θα… εκτοπίσει τον Μαντί Καμαρά και τον Εμβιλά και θα παίζει εκείνος βασικός. Μιλάμε για έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, ο οποίος όμως δεν αποκτάται με προοπτική να παίξει στη β’ ομάδα. Αλλά να μπει σε επίπεδο πρώτης ομάδας και να προσφέρει άμεσα το ταλέντο του στην υπηρεσία του Μαρτίνς.

Ο Φαντιγκά είναι ένα πολύ ταλαντούχο παιδί, ικανός και με προσόντα ποδοσφαιρικά, τα οποία ο Ολυμπιακός έχει όλα τα φόντα να αναπτύξει, για εκείνον. Το περιβάλλον στο Ρέντη είναι ιδανικό, όπως αποδεικνύεται, για να χτίζουν τέτοιου είδους παίκτες, την ποδοσφαιρική τους υπόσταση. Και ο Θρύλος μπορεί άμεσα να πάρει πράγματα, από τον Μπαντιουγκού Φαντιγκά.

Το πως αυτό θα γίνει, θα το κρίνει ο Μαρτίνς. Ο Φαντιγκά μπορεί να πάρει χρόνο στη β’ ομάδα, μπορεί να πάρει χρόνο και στην α’ ομάδα. Αλλά είναι ξεκάθαρο ότι έρχεται στο Ρέντη για να ενισχύσει την πρώτη ομάδα, φέρνοντας φρεσκάδα και ταλέντο, αλλά και νιάτα.

Διαβάστε επίσης