Ντουντούκα
Παραμένει ψηλά ο Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Πέδρο Μαρτίνς: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε με τον Παναθηναϊκό - Μας στήριζει ο πρόεδρος»

Πέδρο Μαρτίνς: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε με τον Παναθηναϊκό - Μας στήριζει ο πρόεδρος»
Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 - 19:48

Ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA. Ο Πορτογάλος τεχνικός ρωτήθηκε αρχικά για την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Ρέντη, τονίζοντας:

«Αυτή η ερώτηση επαναλαμβάνεται κάθε φορά που έρχεται ο πρόεδρος και η απάντηση είναι πάντα η ίδια. Έρχεται για να επιβεβαιώσει πως βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και έρχεται για να επαναλάβει και να θέσει ξανά τους στόχους της νέας χρονιάς. Έρχεται κυρίως για να δηλώσει ξανά πως είναι δίπλα στην ομάδα. Πως είναι εδώ και μας στηρίζει και πως περιμένει από εμάς την καλύτερη απόδοση και με βάση τη δουλειά που γίνεται».

Αναφορικά με την κατάσταση των παικτών του, είπε: «Αυτή τη στιγμή ο Μπουχαλάκης είναι ο μόνος που παραμένει μη διαθέσιμος. Όσοι ήταν με covid το έχουν ξεπεράσει, έχουν επανέλθει στις προπονήσεις και είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έχει ιδιαίτερη αξία για τους φιλάθλους μας και όλοι γνωρίζουμε πως είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, που θέλουμε πολύ να νικήσουμε».

Παράλληλα, μίλησε για την κατάσταση στην οποία βλέπει τον Παναθηναϊκό φέτος: «Βλέπουμε πως φέτος ο Παναθηναϊκός έχει πολύ ικανούς και ποιοτικούς παίκτες, βλέπουμε πως υπάρχουν έμπειροι παίκτες στην ομάδα και πως εντός έδρας ο Παναθηναϊκός έχει καταπληκτικά αποτελέσματα αλλά εκτός έδρας δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ξέρουμε τι να περιμένουμε και πως να αντιμετωπίσουμε το ματς».

Επίσης, ρωτήθηκε και για την απόκτηση του Φαντινγκά: «Πάντα οι ποιοτικοί και καλοί παίκτες είναι κάτι που αναζητούμε. Πρόκειται για έναν παίκτη σαν την περίπτωση του Αγκιμπού Καμαρά που μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Είναι νέος με ταλέντο. Μπορεί να παίξει σαν οκτάρι και στη θέση Νο10. Θα είναι χρήσιμος για την ομάδα. Έχει έρθει για να τον δούμε. Για να δουλέψει με την πρώτη ομάδα. Υπάρχει και το πρόζεκτ της β' ομάδας που θα παίξει εκεί. Θα δουλεύει για την α' ομάδα και θα παίζει για τη β' ομάδα».

Διαβάστε επίσης

Προκλητικό κρυφτό από την ΕΠΟ

Προκλητικό κρυφτό από την ΕΠΟ

Τι φοβάται η ομοσπονδία και δεν δίνει στη δημοσιότητα την επιστολή των FIFA, UEFA που την κράζουν λόγω μη υλοποίησης της ολιστικής μελέτης;