Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παραμονή ντέρμπι και η αγωνία κορυφώνεται

Παραμονή ντέρμπι και η αγωνία κορυφώνεται
Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2022 - 11:45

Ο Θρύλος επιστρέφει εκεί όπου κατά την τελευταία επίσκεψή του, είχε… ισοπεδώσει τον Παναθηναϊκό. Στη Λεωφόρο. Παραμονή ντέρμπι και η αγωνία, φυσικά, χτυπάει… κόκκινο. Στον Θρύλο προετοιμάζονται με μεγάλη προσοχή για την σπουδαία αναμέτρηση, ενώ κάνουν διαρκώς νεότερα τεστ, προκειμένου να διαπιστώσουν αυτό το οποίο άπαντες εύχονται: Να μην υπάρχει μεταξύ των παικτών περαιτέρω διασπορά του κορονοϊού και η κατάσταση να είναι σαφώς βελτιωμένη. Να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για να γίνει το ματς και ο Ολυμπιακός να «πατήσει» τον ΠΑΟ μέσα στη Λεωφόρο.

Δεν είναι πολύ πίσω η τελευταία επίσκεψη του Θρύλου, στην έδρα του Παναθηναϊκού. Δεν είναι μακριά στο παρελθόν η τεσσάρα, με την οποία ο Ολυμπιακός… κέρασε τον ΠΑΟ, μέσα στο σπίτι του. Και αν όλα πάνε κατ’ ευχήν, όπως άπαντες περιμένουν, με τα καθημερινά, τεστ, ο Ολυμπιακός θέλει να επαναλάβει τον θρίαμβό του, μέσα στην έδρα του Παναθηναϊκού.

ΟΚ, άλλο ματς. Άλλες συνθήκες, άλλες ομάδες. Άλλη κατάσταση γενικά και στους δύο αντιπάλους και ο Ολυμπιακός, όσο και αν είναι εφικτό, δεν μπορεί να πάει στη Λεωφόρο σκεπτόμενος… τεσσάρες. Όχι. Πηγαίνει με το μυαλό στο κεφάλι, μαζεμένος και συγκεντρωμένος ΣΤΗ ΝΙΚΗ. Το σκορ δεν έχει σημασία και θα διαμορφωθεί ανάλογα με τα δεδομένα του ματς. Σε ένα ντέρμπι δεν μπορείς να κάνεις προβλέψεις, άλλωστε. Πόσο μάλλον ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ. Το απόλυτο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Κάτι χρωστάει και από τον πρώτο γύρο ο Θρύλος… Να «πληρώσει» με μια καλή εμφάνιση και μια εμφατική νίκη το αντιποδόσφαιρο που έπαιξε ο ΠΑΟ στον πρώτο γύρο, στο Καραϊσκάκη και εν συνεχεία… πανηγύριζε το «Χ»… Όχι ξανά.

Διαβάστε επίσης

Μασούρας: Εδώ θα ξεσπάσει! (videos)

Μασούρας: Εδώ θα ξεσπάσει! (videos)

Ο Έλληνας άσος, ο οποίος στα τελευταία ματς δεν ήταν και στα καλύτερά του, έχει την ευκαιρία να… ξεμπουκώσει, απέναντι στον ΠΑΟ!