Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μανωλάς: «Στην ομάδα της καρδιάς μου!»

Μανωλάς: «Στην ομάδα της καρδιάς μου!»
Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2022 - 15:00

Ο Κώστας Μανωλάς είναι εδώ. Έχει επιστρέψει στην καθημερινότητα του Θρύλου και δουλεύει σκληρά, για να βγάλει στο χορτάρι ΟΛΕΣ τις αρετές του, οι οποίες τον καθιέρωσαν στη συνείδηση του κόσμο και έκαναν τους ΓΑΥΡΟΥΣ να τον αγαπήσουν.

Ο έμπειρος σέντερ μπακ μίλησε στη Nova για το επικείμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟ, για την επιστροφή του στην ομάδα της καρδιάς του, όπως χαρακτήρισε ξανά τον Ολυμπιακό, αλλά και για τις δυσκολίες με τον κορονοϊό.

Αναλυτικά:

Για το ντέρμπι της Κυριακής: «Σίγουρα το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός πάντα είναι το πιο μεγάλο ντέρμπι στην Αθήνα και γενικά στην Ελλάδα. Το περιμένουμε με ανυπομονησία και ευελπιστούμε να παρουσιαστούμε με τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε τους τρεις πόντους».

Για τον κορονοϊό και τα κρούσματα στον Ολυμπιακό: «Δυστυχώς κάθε μέρα είμαστε με την αγωνία για το αν θα υπάρξει κάποιος θετικός. Εδώ είχαμε κάποια κρούσματα και ανησυχούμε και για τις οικογένειες μας, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να είμαστε όσο πιο πολύ μπορούμε στο σπίτι, γιατί οπουδήποτε πας, μπορεί να κολλήσεις».

Για το ντεμπούτο του μετά την επιστροφή του στον Ολυμπιακό: «Σίγουρα είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα της καρδιάς μου, τώρα ευελπιστώ να πάρω περισσότερο χρόνο συμμετοχής στα επόμενα παιχνίδια, να καταφέρω να βρω τον ρυθμό μου γιατί είμαι αρκετό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για τον Ολυμπιακό».

Διαβάστε επίσης