Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός Β’: «Πλήρωσε» το κακό δεύτερο ημίχρονο

Ολυμπιακός Β’: «Πλήρωσε» το κακό δεύτερο ημίχρονο
Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2022 - 16:38

O Ολυμπιακός Β' πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο κόντρα στη Καβάλα, στο οποίο κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων, το οποίο όμως έχασε στο δεύτερο ημίχρονο, δεχόμενος δύο τέρματα από την Καβάλα, με το ματς να λήγει ισόπαλο με 2-2.

Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα μπήκε με το πόδι στο γκάζι στο παιχνίδι και προηγήθηκε μόλις στο 5ο λεπτό με γκολ του Κωστή, δείχνοντας πως θέλει πολύ αυτή τη νίκη, ενώ στη συνέχεια δημιουργούσε κι άλλες ευκαιρίες για να αυξήσει το προβάδισμα της.

Κάτι το οποίο το πέτυχε 40ο λεπτό της αναμέτρησης με τον αρχηγό της, Ξενιτίδη. Ο Ολυμπιακός μετουσίωσε σε γκολ την ανωτερότητα του στο πρώτο μέρος και πήρε μεγάλο προβάδισμα νίκης κόντρα στους Καβαλιώτες, με αποτέλεσμα να δείχνει έτοιμος να επιστρέψει στις νίκες. Δεν ήταν μόνο το 2-0, αλλά και η εικόνα του παιχνιδιού έδειχνε… Ολυμπιακό.

Όλα αυτά άλλαξαν, όμως, στο δεύτερο μέρος, στο οποίο ο Ολυμπιακός δεν είχε την σταθερότητα του πρώτου μισού και «πλήρωσε» με τον χειρότερο τρόπο ένα κακό διάστημα που είχε από το 55 και έπειτα. Ο Ολυμπιακός Β' έχασε μια τεράστια ευκαιρία να κάνει το 3-0 με τον Μπα να αστοχεί σε πέναλτι στο 48ο λεπτό, με τον Κυρίτση να αποκρούει.

Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα είδε την Καβάλα να μειώνει στο σκορ στο 56ο λεπτό με γκολ του Σταμένκοβιτς, ο οποίος μάλιστα ισοφάρισε το παιχνίδι δύο λεπτά αργότερα, πετυχαίνοντας το 2ο προσωπικό του τέρμα και κάνοντας το 2-2.

Ο Ολυμπιακός Β' είδε να… λύνεται το επιθετικό πρόβλημα που παρουσίαζε η ομάδα στα προηγούμενα παιχνίδια και κατάφερε να πετύχει δύο γκολ στο πρώτο μέρος, όμως στο δεύτερο λύγισε και, εν τη απουσία των Κινκούε και Μπαγκαλιάνη, δέχτηκε δύο τέρματα και ισοφαρίστηκε από την Καβάλα.

Έτσι, ο Ολυμπιακός Β’ έμεινε και για έβδομο παιχνίδι μακριά από την νίκη και τους τρεις βαθμούς, κάτι για το οποίο θα παλέψει στην επόμενη αγωνιστική κόντρα στον Αλμωπό Αριδαίας, εκτός έδρας.

Ολυμπιακός Β' (Ιμπαγάσα): Τζολάκης, Κεραμίδας, Αποστολόπουλος, Χριστοφιλόπουλος (69’ Μαυρουδής), Νίκολιτς, Ξενιτίδης, Ντόι, Κωστή (88’ Ιμπαγάσα), Πινακάς (46’ Α. Μπα), Μαρίνος (46’ Λιάτσος), Βοΐλης (87’ Σαπουντζής).

Διαβάστε επίσης

ΘΥΡΑ 7: «Ανοίξτε τα γήπεδα!»

ΘΥΡΑ 7: «Ανοίξτε τα γήπεδα!»

Σαφές μήνυμα από τους οργανωμένους του Ολυμπιακού, ενόψει της διαμαρτυρίας την Κυριακή: «Αφορά στα γήπεδα και όχι στο εμβόλιο», τονίζουν!