Ντουντούκα
Ψηλά το κεφάλι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

O’Jogo: «Ο Σεμέδο είπε όχι στην Μπορντό, προτιμά Πόρτο»

O’Jogo: «Ο Σεμέδο είπε όχι στην Μπορντό, προτιμά Πόρτο»
Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022 - 10:50

Ξανά στο προσκήνιο ο Ρούμπεν Σεμέδο, για μεταγραφικό ζήτημα. Η O’Jogo αναφέρει σήμερα ότι ο Πορτογάλος σέντερ μπακ του Ολυμπιακού απορρίπτει την προοπτική της Μπορντό, η οποία φέρεται να θέλει να τον κάνει δικό της, καθώς ο ίδιος προτιμάει την Πόρτο και την πατρίδα του, ως πιθανό προορισμό μετακίνησης.

«Ο Σεμέδο είναι αποφασισμένος να πάει στην Πόρτο από αυτή τη μεταγραφική περίοδο», αναφέρει χαρακτηριστικά η γνωστή πορτογαλική εφημερίδα στην ηλεκτρονική της έκδοση. Μάλιστα τονίζει πως ο Σεμέδο θέλει να γίνει κομμάτι της ομάδας του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, η οποία ψάχνει ενίσχυση στα μετόπισθεν, με αποτέλεσμα να απορρίπτει κάθε άλλο ενδιαφέρον, από όπου και αν προέρχεται. Σημειώνει, δε, η O’Jogo, πως ο Σεμέδο περιμένει την κίνηση της Πόρτο.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού πάντως, έχουμε πει τι συμβαίνει και τι ισχύει: Ο Ολυμπιακός θα τον παραχωρήσει, αλλά με τους όρους του. Και δεν θα τον… χαρίσει, ούτε στην Πόρτο, ούτε σε καμία άλλη ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Μόνο σε παρακαλώ…

Μόνο σε παρακαλώ…

Απόψε το βράδυ πρέπει να θριαμβεύσει το ποδόσφαιρο και ο σεβασμός στο άθλημα και τους φιλάθλους! Απόψε στις 19:30 στο «αιώνιο ντέρμπι» ΠΡΕΠΕΙ να βαφτεί «ερυθρόλευκο»!