Ντουντούκα
Ψηλά το κεφάλι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μαρτίνς: «Είναι το πιο δύσκολο κομμάτι της σεζόν» (video)

Μαρτίνς: «Είναι το πιο δύσκολο κομμάτι της σεζόν» (video)
Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022 - 21:50

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αλλά όχι από την εικόνα της ομάδας δήλωσε ο πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος ανέφερε πως η ομάδα πρέπει να δουλέψει σκληρά και να βελτιωθεί, καθώς διανύει το πιο δύσκολο κομμάτι της σεζόν.

Επίσης, τόνισε την ανάγκη που έχει η ομάδα να πάρει μια νίκη ώστε να ανακτήσει την ψυχολογία της και έκλεισε λέγοντας πως επέλεξε το σημερινό σύστημα λόγω των απουσιών.

«Έμεινα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, βάσει της απόδοσής μας. Ήμασταν πολύ καλοί τακτικά και αμυντικά, όμως ήμασταν "φτωχοί" και "λίγοι” επιθετικά. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να βελτιωθούμε. Είναι το πιο δύσκολο κομμάτι της σεζόν.

Δεν έγινε ότι στο προηγούμενο ματς. Δε δημιουργήσαμε σήμερα φάσεις. Χρειαζόμαστε μια νίκη γρήγορα, ώστε να δούμε την ομάδα να παίρνει ψυχολογία.

Για το σύστημα των τριών στόπερ: «Νομίζω ότι οφείλεται στις απουσίες, λείπουν παίκτες στο Κόπα Άφρικα, όπως ο Κούντε και ο Αγκιμπού, είχαμε πρόβλημα με τον Μπουχαλάκη. Έπρεπε να εξερευνήσουμε και την ποιότητα που έχουμε στους αμυντικούς μας. Δεν έχει να κάνει το ματς με το σύστημα που ακολουθήσαμε, αλλά ότι ήμασταν φτωχοί επιθετικά».

Διαβάστε επίσης