Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στη δημιουργία το θέμα αυτή την περίοδο

Στη δημιουργία το θέμα αυτή την περίοδο
Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 - 11:24

Για να ξέρουμε και τι λέμε. Ο Ολυμπιακός χωλαίνει αυτή την περίοδο στη δημιουργία. Και αποδεικνύεται ξεκάθαρα το πως ο Αγκιμπού λείπει από την ομάδα. Ο νεαρός Αφρικανός έχει γίνει το Α και το Ω δημιουργικά. Και αν και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δικαιολογία, για το ότι η ομάδα δεν ήταν καλή χθες, στη Λεωφόρο, είναι κομμάτι του προβλήματος.

Λείπει ο Αγκιμπού, λείπει ο Φορτούνης και ο Βαλμπουενά παίζει περισσότερο προς τα πλάγια, με αποτέλεσμα να μην έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει τόσο πολύ από τον άξονα. Ο Καμαρά δεν είναι 10άρι και αν και παίζει πιο μπροστά κανονικά, σε σχέση με τα άλλα χαφ, δεν περιμένεις από εκείνον την καθαρή δημιουργία.

Γιατί τα λέμε όλα αυτά; Γιατί και ο Φορτούνης θα επιστρέψει από τον άλλο μήνα και έπειτα, αλλά και ο Αγκιμπού θα γυρίσει στο Ρέντη, επίσης σύντομα. Πιο σύντομα από τον Φορτούνη μάλιστα. Και ο Ολυμπιακός θα κερδίσει ξανά σε δημιουργία και σε ποιότητα, εκεί όπου έχει χάσει με την έλλειψη των δύο παικτών.

Είναι ξεκάθαρο ότι μέχρι τότε θα πρέπει ο Πέδρο Μαρτίνς να βρει λύσεις, εκ των έσω ή με μεταγραφή, για να πλαισιώσει τους χαφ και τους σέντερ φορ του, με ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να δημιουργήσουν και να φτιάξουν παιχνίδι. Ειδικά προς την περιοχή του αντιπάλου, εκεί όπου και χθες, αλλά και γενικά εδώ και λίγο καιρό, ο Θρύλος εμφανίζει πρόβλημα.

Διαβάστε επίσης

Γλώσσα από το -16… δεν βγάζεις!

Γλώσσα από το -16… δεν βγάζεις!

Ανύπαρκτος Παναθηναϊκός απέναντι σε έναν όχι καλό Ολυμπιακό, στο γήπεδό του. Και πουλάει… πνεύμα κυριαρχίας. Ε, όχι. Είπαμε…

Επίσημη έδρα της μίρλας

Επίσημη έδρα της μίρλας

Κάθε μικρό σφυριγματάκι του Ρατσκόφσκι συνοδευόταν από ένα «εεεεεε!» που προερχόταν από τις εξέδρες της Λεωφόρου. Κάθε ένα!