Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σταματά την εβδομαδιαία τηλεκριτική ο Κλάτενμπεργκ!

Σταματά την εβδομαδιαία τηλεκριτική ο Κλάτενμπεργκ!
Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 - 13:00

Με ανακοίνωσή της το μεσημέρι της Δευτέρας, η ΚΕΔ ενημερώνει πως ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ σταματά την εβδομαδιαία τηλεκριτική του, για τις αμφισβητούμενες φάσεις της αγωνιστικής! Και αν και δεν αναφέρεται ανοιχτά από την ΚΕΔ στην ανακοίνωση, φαίνεται πως το μπούλινγκ που δέχεται ο αρχιδιαιτητής από συγκεκριμένες ομάδες, οδηγεί σε αυτές τις εξελίξεις. Μπούλινγκ το οποίο ειδικά το τελευταίο διάστημα έχει κορυφωθεί, προς τον Κλάτενμπεργκ!

Η ΚΕΔ τονίζει πως οι ΠΑΕ που έχουν αιτήματα για φάσεις σε αγώνες τους, μπορούν να απευθύνονται απευθείας στο Τμήμα Διαιτησίας.

Αναλυτικά:

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνεται ότι σταματά η δημοσίευση του εβδομαδιαίου βίντεο ανάλυσης φάσεων αγώνων της Super League 1.

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας θέλει πάντα να δείχνει διαφάνεια στο έργο της και ως εκ τούτου καλεί τις ΠΑΕ να στέλνουν τα αιτήματα τους στο Τμήμα Διαιτησίας, ώστε εν συνεχεία να αποσαφηνίζονται οι φάσεις από την Επιτροπή.
Το εγχείρημα της εβδομαδιαίας ανάλυσης φάσεων της SL 1 ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2020 και χρησιμοποιήθηκε για την επίδειξη διαφάνειας στη λήψη αποφάσεων των αξιωματούχων του αγώνα, καθώς και για τη βελτίωση της επικοινωνίας των τελευταίων.

Διαβάστε επίσης

Για μένα είμαστε πρωταθλητές

Για μένα είμαστε πρωταθλητές

Έτσι παίρνεις ψυχολογία για να μην καταρρεύσεις στο πρωτάθλημα. «Τα λένε» και μόνοι τους, πέριξ του ΠΑΟΚ. Τους φεύγουν, δηλαδή.