Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκάρι Ροντρίγκες: «Μπορούμε να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε»

Γκάρι Ροντρίγκες: «Μπορούμε να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε»
Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 - 19:37

Για το καταπληκτικό γκολ που πέτυχε με τακουνάκι μίλησε ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος δήλωσε πως… η μπάλα του ήρθε τέλεια για τακουνάκι και πως το γκολ του ήταν πολύ ιδιαίτερο γιατί το πέτυχε απέναντι σε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα.

Ακόμη, τόνισε πως η χώρα του μπορεί να συνεχίσει να ονειρεύεται και πως μετά από αυτό το γκολ θα γίνει αστέρι στη χώρα του.

«Είδα πως δεν ήμουν οφσάιντ και παράλληλα πως ο μέσος έτρεχε βαθιά. Η μπάλα μου ήρθε πίσω και ήταν τέλεια για ένα τακουνάκι. Νομίζω πως ο Ονανά είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στην Ολλανδία τα τελευταία χρόνια. Τον ξέρω και για αυτό ήταν κάτι πολύ ιδιαίτερο.

Έχουμε παίξει κόντρα σε μεγάλες χώρες και επίσης πετύχαμε αποτελέσματα. Αν συνεχίσουμε έτσι, μπορούμε να φτιάξουμε κάτι όμορφο. Μπορούμε να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε.

Όλα είναι δυνατά για όλους. Για νεαρούς παίκτες που πιστεύουν ότι δεν μπορούν να τα καταφέρουν άλλο. Υπάρχουν αρκετοί δρόμοι που οδηγούν στη Ρώμη, νομίζω ότι είμαι ένα παράδειγμα αυτού. Θα γίνω αστέρι στο Πράσινο Ακρωτήριο μετά από αυτό το γκολ; Μετά από αυτό το τακουνάκι σίγουρα».

Διαβάστε επίσης