Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τι καλύτερο; Μέρα γεμάτη Θρύλο!

Τι καλύτερο; Μέρα γεμάτη Θρύλο!
Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 - 09:16

Τι καλύτερο από το να ξημερώνει μια μέρα, η οποία είναι γεμάτη… Θρύλο; O Ολυμπιακός δίνει σήμερα 4 αναμετρήσεις, οι δύο εκ των οποίων κρίνουν πρόκριση!

Την αρχή την κάνει το ποδοσφαιρικό τμήμα του Θρύλου, το οποίο αναζητά την επιστροφή στις νίκες και αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για τον θεσμό του Κυπέλλου (19/01, 15:00), με τον Πέδρο Μαρτίνς να προχωράει σε… εκτεταμένο ροτέισον και να δίνει ευκαιρία σε παίκτες της Β’ ομάδας.

Στη συνέχεια, τη… σκυτάλη παίρνει η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, η οποία παίζει στην Τουρκία κόντρα στη Νεσίμπε Αϊντίν, σε ένα παιχνίδι το οποίο κρίνει την πρόκριση στην προημιτελική φάση του EuroCup Γυναικών. Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να πάρουν τη νίκη με περισσότερους από 4 πόντους, ώστε να πανηγυρίσουν την πρόκριση!

Στις 19:00 έχουμε… ντέρμπι «αιωνίων», στο Βόλεϊ Γυναικών. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, με φόντο την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας στο «Μ. Μερκούρη», με τις «ερυθρόλευκες» να θέλουν να δώσουν συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις τους και να πανηγυρίσουν την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου.

Τέλος, το πρόγραμμα της ημέρας κλείνει με τις Υπερπρωταθλήτριες Ευρώπης, οι οποίες αντιμετωπίζουν τον Νηρέα Χαλανδρίου, εκτός έδρας, για την 10η αγωνιστική της Α1 Πόλο Γυναικών, με στόχο να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους στο φετινό πρωτάθλημα και να κάνουν μια ακόμη… επίδειξη δύναμης, προτού ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το πρώτο ματς κόντρα στη Ντουναϊσβάρος στο Παπαστράτειο (05/02) για την προημιτελική φάση της Euroleague.

Μια μέρα, λοιπόν, γεμάτη Θρύλο! Μια μέρα που ο Ολυμπιακός θα παλέψει για το 4/4. Ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος, θέλει να δώσει έντονο… ερυθρόλευκο χρώμα στην Τετάρτη μας!

Διαβάστε επίσης

Κύπελλοοοοο, κύπελλοοοο! (photo)

Κύπελλοοοοο, κύπελλοοοο! (photo)

Φουλ για το νταμπλ ο Ολυμπιακός, με αλλαγές στο Αγρίνιο. Ένα πράγμα δεν αλλάζει: Η δίψα για πρόκριση. Σέντρα στις 15:00 (Cosmote TV και gavros.gr)!