Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός Β’: Για την επιστροφή στις νίκες

Ολυμπιακός Β’: Για την επιστροφή στις νίκες
Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 - 11:03

Την επιστροφή στις νίκες αναζητά η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα, η οποία έχει μείνει… μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης για 7 συνεχόμενα παιχνίδια, έχοντας 5 ισοπαλίες και 2 ήττες. Ο Ολυμπιακός Β’, παίζει όμορφο ποδόσφαιρο, όμως αντιμετωπίζει πρόβλημα στα τελειώματα των φάσεων, γεγονός που του έχει κοστίσει… νίκες.

Σήμερα, θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στον Πιερικό για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής (15:00) και να κάνει ένα βήμα για να πιάσει… 5άδα στη βαθμολογία.

Η αποστολή της ομάδας έχει απουσίες, καθώς σημαντικά «γρανάζια» του Ολυμπιακού Β’, βρίσκονται στην αποστολή της πρώτης ομάδας στο Αγρίνιο. Την αποστολή του Ολυμπιακού Β’ για το ματς με τον Πιερικό απαρτίζουν οι: Αποστολόπουλος, Στουρνάρας, Παπαδούδης, Κωστή, Βοΐλης, Χριστοφιλόπουλος, Α. Μπα, Ντόι, Τσέλιος, Νίκολιτς, Ιμπαγάσα, Καλογερόπουλος, Νίκας, Λιάτσος, Γκαλιάνι, Σαπουντζής, Πινακάς, Κεραμίδας, Κουτσίδης, Μαρίνος, Νικόλης.

Διαβάστε επίσης

Κύπελλοοοοο, κύπελλοοοο! (photo)

Κύπελλοοοοο, κύπελλοοοο! (photo)

Φουλ για το νταμπλ ο Ολυμπιακός, με αλλαγές στο Αγρίνιο. Ένα πράγμα δεν αλλάζει: Η δίψα για πρόκριση. Σέντρα στις 15:00 (Cosmote TV και gavros.gr)!