Ντουντούκα
Ψηλά το κεφάλι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μεταγραφικά: Οι «κεραίες» ανοικτές 365 μέρες τον χρόνο!

Μεταγραφικά: Οι «κεραίες» ανοικτές 365 μέρες τον χρόνο!
Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 - 12:06

Ο Ολυμπιακός αναζητά διαρκώς παίκτες, όχι μόνο κατά τις μεταγραφικές περιόδους; Γιατί; Γιατί οι δικοί του αρέσουν και ανά πάσα στιγμή μπορεί να έρθει πρόταση καλή. Ο Θρύλος δεν έχει δυνατότητα να είναι ανέτοιμος. Δεν έχει δυνατότητα να είναι απροετοίμαστος… Δεν έχει περιθώριο να «ψάχνει» την τελευταία στιγμή, για να βρει τον παίκτη, ή τους παίκτες που θα πρέπει να αποκτηθούν, για να καλύψουν κενά.

Οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου αρέσουν. Αρέσουν σε πολλές ομάδες, ανά την Ευρώπη. Και όχι μόνο, κάποιες φορές. Είναι λογικό, ο Μαρτίνς έχει στο ρόστερ του ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι κάνουν αίσθηση στην Ευρώπη. Και είναι λογικό αυτοί να τραβούν το ενδιαφέρον και να είναι, ανά πάσα στιγμή… υπ’ ατμόν. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο άλλωστε. Και ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι κοιτάζει, όσο περνάει από το χέρι του, να μην χάνει ποδοσφαιριστές από την «αγκαλιά» του, έτσι απλά… Κοιτάζει να «δένει» εδώ τους παίκτες που θέλει να κρατήσει, αλλά αυτό βεβαίως δεν είναι πάντα στο χέρι του, όπως λέμε. Όπως και να ‘χει, αυτό που θέλουμε να πούμε είναι ο Ολυμπιακός φροντίζει το ρόστερ του να διατηρεί στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό τη συνοχή του, αλλά οι προτάσεις για ποδοσφαιριστές του μπορεί να έρθουν ανά πάσα στιγμή.

Για αυτό τον λόγο, ο Θρύλος έχει και τις δικές του «κεραίες» ανοικτές, σε όλη τη διάρκεια του χρόνου και όχι μόνο κατά τις μεταγραφικές περιόδους. Ο Θρύλος είναι πάντοτε σε… μεταγραφική αναζήτηση, ενώ παράλληλα εξετάζονται λύσεις παικτών που προτείνονται, αλλά και άλλων που απλώς παρακολουθούνται, από το τμήμα σκάουτινγκ. Φυσικά, ο Θρύλος έχει και ένα εξαιρετικό όνομα στην ποδοσφαιρική αγορά, κάτι που σημαίνει ότι του γίνονται και αρκετές προτάσεις έτοιμος παικτών, για μεταγραφή. Και είναι στο χέρι του, αν θα κινηθεί ή όχι. Η ουσία είναι πως ανά πάσα στιγμή ο Θρύλος είναι έτοιμος, για να αντικαταστήσει παίκτη, αν του προκύψει ανάγκη.

Διαβάστε επίσης