Ντουντούκα
Εποχή Κορδόν στο Θρύλο, έρχονται και τα πιο ωραία...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Το τρομερό σερί κόντρα στον Παναιτωλικό

Το τρομερό σερί κόντρα στον Παναιτωλικό
Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 - 12:15

17 σερί νίκες μετράει ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναιτωλικό, με την τελευταία του «απώλεια» να είναι στις 30/08/2014 και το 1-1 στο Αγρίνιο. Ο Ολυμπιακός από τότε, μετράει μόνο νίκες κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου, «τρέχοντας» ένα σερί νικών για… 7.5 έτη!

Σε αυτά τα 7.5 έτη ο Ολυμπιακός μετράει 17 σερί νίκες κόντρα στον Παναιτωλικό με 48-7 γκολ! Οι «ερυθρόλευκοι» είναι οι απόλυτοι κυρίαρχοι στα παιχνίδια με την ομάδα του Αγρινίου και θέλουν να το επιβεβαιώσουν και σήμερα, κάνοντας το πρώτο βήμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Είναι μια σημαντική αναμέτρηση, με τον Ολυμπιακό να επιζητά την επιστροφή στις νίκες και τον Παναιτωλικό να είναι έτοιμος να δώσει το 100% για την υπέρβαση, σε συνδυασμό και με τις απουσίες των «ερυθρόλευκων».

Ο Ολυμπιακός ξέρει τον τρόπο για να κάνει «διπλό» στο Αγρίνιο, καθώς μετράει 7 συνεχόμενες νίκες εκτός έδρας με τον Παναιτωλικό, έχοντας σκοράρει 26 γκολ! Του πάει το Αγρίνιο και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ανακτήσει η ομάδα την ψυχολογία της και να επιστρέψει στον δρόμο των νικών.

Διαβάστε επίσης