Ντουντούκα
Παραμένει ψηλά ο Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Έρχονται χιόνια; Στην «εξυγίανση» χιονίζει όλο τον χρόνο

Έρχονται χιόνια; Στην «εξυγίανση» χιονίζει όλο τον χρόνο
Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 - 12:54

Ε, καλά. Δεν αγχώνονται ιδιαιτέρως στην «εξυγίανση», για την κακοκαιρία που έρχεται, όπως μας λένε τα δελτία καιρού. Έρχονται λέει χιόνια. Παντού. Στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, μόνο στον Πειραιά έχει… ήλιο πάντα! Γιατί λάμπει ο Θρύλος…

Και τι έγινε που έρχονται χιόνια; Στην «εξυγίανση» χιονίζει όλο τον χρόνο! Με βαθμολογίες -9, -11, -16 και άλλες τέτοιες υπέροχες, οι «εξυγιαντές» είναι προετοιμασμένοι. Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να υποχρεώσει τους αντιπάλους του, σε έναν μόνιμο χειμώνα… Game of Thrones. Από αυτούς που κρατάνε… δεκαετίες. Σε τέτοιου είδους χειμώνα έχει υποχρεώσει όλη την «εξυγίανση» ο Ολυμπιακός, ο οποίος από τότε που άρχισε να εξαργυρώνει το καλό του πλάνο και να δρέπει τους καρπούς των κόπων του, έφερε… βαρυχειμωνιά, στην «εξυγίανση».

Αρκεί να θυμηθούμε που τελείωσαν οι «εξυγιαντές» τα δύο τελευταία πρωταθλήματα. Αλλά και το που βρίσκονται τώρα. Στο -9 ο ΠΑΟΚ, στο -10 η ΑΕΚ, στο -16 ο Παναθηναϊκός… Πλάτη όλοι και χρειάζονται και… ισοθερμικά, για να μην παγώνουν στα τόσα… μείον, που βρίσκονται.

Χιόνια και πολικές θερμοκρασίες; Γνώριμο το σκηνικό για τους «εξυγιαντές».

Διαβάστε επίσης

«Γκρεμίζεται» η ΕΠΟ! Απόφαση-καταπέλτης!

«Γκρεμίζεται» η ΕΠΟ! Απόφαση-καταπέλτης!

Έρχεται καταιγίδα εξελίξεων στην ΕΠΟ! Μονόδρομος η παραίτηση Δημητρίου-Αντωνίου-Τζαφέρη, καθώς επίκειται παρέμβαση της Επιτροπής Δεοντολογίας για την έκπτωσή τους!