Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εντάξει, αφού το λέει ο παρατηρητής, ας τους ξεμάθουμε τους κανονισμούς

Εντάξει, αφού το λέει ο παρατηρητής, ας τους ξεμάθουμε τους κανονισμούς
Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 - 13:49

Δεν ενοχλήθηκε ο παρατηρητής του ΠΑΟΚ-ΟΦΗ με την αλλαγή των κανονισμών για να γίνει το 0-1, 1-0. Και πρέπει τώρα όλη φίλαθλη Ελλάδα να αναθεωρήσει όλα όσα ξέρει για το ποδόσφαιρο…

Εντάξει, έχουμε δει πράγματα και θαύματα υπέρ του ΠΑΟΚ, στον καιρό της «εξυγίανσης». Κάτι χέρια απλωμένα σαν… κεραίες να μη δίνονται πέναλτι εις βάρος του, κάτι οφσάιντ 2, 3, 4 μέτρα, να γίνονται… κανονικά γκολ… Κάτι βουτιές εντός περιοχής να μετατρέπονται σε αβίαστα πέναλτι υπέρ της ομάδας του Ιβάν Σαββίδη; Τι ήταν αυτό που ζήσαμε ξανά, στην τελευταία αγωνιστική και στο ματς του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ; Τίποτα νέο… Για την ακρίβεια, ήταν… μια από τα ίδια…

Κάμψη των κανονισμών κατά το -ασπρόμαυρο- δοκούν, διαιτητές, βοηθοί, VARίστες σε… απόλυτη αρμονία, ώστε η απόφαση να φανεί, με το «έτσι θέλω» σωστή και έρχεται και το… επιστέγασμα, με την… επιβεβαίωση, λέει, του παρατηρητή διαιτησίας.

Εντάξει, τώρα που το είπε ο παρατηρητής διαιτησίας, πείστηκε ΟΛΗ η ποδοσφαιρική Ελλάδα, ότι οι κανονισμοί δεν είναι έτσι, αλλά είναι αλλιώς. Διόρθωση. Πείστηκε όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα ότι ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ οι κανονισμοί δεν είναι έτσι, αλλά αλλιώς.

Τι; Όχι; Όχι ε; Εντάξει…

Διαβάστε επίσης

«Γκρεμίζεται» η ΕΠΟ! Απόφαση-καταπέλτης!

«Γκρεμίζεται» η ΕΠΟ! Απόφαση-καταπέλτης!

Έρχεται καταιγίδα εξελίξεων στην ΕΠΟ! Μονόδρομος η παραίτηση Δημητρίου-Αντωνίου-Τζαφέρη, καθώς επίκειται παρέμβαση της Επιτροπής Δεοντολογίας για την έκπτωσή τους!