Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κύπελλο: Νέο «αίμα» από τη β’ ομάδα!

Κύπελλο: Νέο «αίμα» από τη β’ ομάδα!
Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 - 14:23

Ενδιαφέρουσες οι τρεις από τις 11 επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς, στην 11άδα της ομάδας του, για το ματς στο Αγρίνιο. Ο Θρύλος, σε αυτή τη δοκιμασία επέλεξε να πάει με νέο αίμα και όχι μόνο σε επίπεδο πρώτης ομάδας. Αλλά και βάζοντας παιδιά από τη β’ ομάδα, η οποία συνεχίζει να δουλεύει, υπό τις οδηγίες του Αριέλ Ιμπαγάσα, για να καταφέρει να βγάλει και να αναδείξει παίκτες!

Τρεις επιλογές του Πέδρο έχουν ένα έξτρα ενδιαφέρον, αφού στο κέντρο ειδικά, θα πάρουν τον Θρύλο πάνω τους δύο νεαρά παιδιά, με ελάχιστη εμπειρία σε επίπεδο πρώτης ομάδας. Ας αρχίσουμε από την άμυνα, ωστόσο. Εκεί ο Μαρτίνς ρίχνει στη μάχη τον Μπαγκαλιάνη, ο οποίος έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις με τον Ολυμπιακό Β’. Δίπλα σε Αβραάμ (εμπειρία) και Μπα (εμπειρία από την πρώτη ομάδα και ικανότητα) ο νεαρός και για να τον δούμε!

Σε ό,τι αφορά τη μεσαία γραμμή, εκεί οι Σουρλής και Ξενιτίδης παίρνουν επάνω τους τον Ολυμπιακό και θα προσπαθήσουν να κρατήσουν τόσο ανασταλτικά, όσο και να βοηθήσουν επιθετικά.

Για να το πούμε απλά; Γι’ αυτό είναι η β’ ομάδα. Για να συνδέει παίκτες με την πρώτη ομάδα και να φέρνει τέτοια παιδιά στα χέρια του Μαρτίνς, όταν πρέπει.

Διαβάστε επίσης