Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιστροφή στις νίκες με πρωταγωνιστή τον Σαπουντζή!

Επιστροφή στις νίκες με πρωταγωνιστή τον Σαπουντζή!
Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 - 16:52

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα, η οποία πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση και επικράτησε με 1-2 του Πιερικού στην Κατερίνη, χάρη σε δύο τέρματα του Σαπουντζή στο 6ο και στο 60ο λεπτό. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και πήραν τους τρεις, πολύτιμους, βαθμούς, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από 7 αγωνιστικές. Ο Πιερικός, κατάφερε να μειώσει σε 1-2 στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης, χάρη σε γκολ του Μπουόλι.

O Ολυμπιακός μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι, καθώς αναζητούσε την πρώτη του νίκη μετά από 7 παιχνίδια και προσπάθησε να πιέσει πολύ τους αντιπάλους του, ώστε να πάρει το προβάδισμα και να αποκτήσει το... πάνω χέρι στην αναμέτρηση.

Έτσι και έγινε, καθώς ο Ολυμπιακός κατάφερε να μετουσιώσει την ανωτερότητα του σε γκολ, όταν ο Σαπουντζής στο 6ο λεπτό έκανε το 1-0 για τον Ολυμπιακό, δίνοντας το προβάδισμα στους «ερυθρόλευκους» και βάζοντας τους σε θέση οδηγού.

Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα συνέχισε να διατηρεί τον έλεγχο του ρυθμού και να κρατάει το προβάδισμα της αναμέτρησης, ψάχνοντας παράλληλα χώρους, ώστε να διπλασιάσει τα τέρματά της και να πάρει μεγαλύτερο προβάδισμα στο παιχνίδι κόντρα στον Πιερικό.

Το σκορ δεν άλλαξε στο πρώτο μέρος, με τον Ολυμπιακό να πηγαίνει στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα κόντρα στην ομάδα της Κατερίνης και στόχος της ομάδας ήταν να μπει με την ίδια ετοιμότητα και το ίδιο πάθος και στο δεύτερο μέρος, ώστε να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη.

Ο Ολυμπιακός Β’ μπήκε δυνατά και αποφασιστικά και στο δεύτερο μέρος και έδειξε μεγάλο πάθος για την επιστροφή στις νίκες, κόντρα σε μια ομάδα η οποία βρίσκεται πιο χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα κατάφερε να διλασιάσει τα τέρματα της στην αναμέτρηση, και πάλι με γκολ του Σαπουντζή στο 60ο λεπτό, ο οποίος έκανε το 0-2.

Ο νεαρός μέσος του Ολυμπιακού Β’, έδωσε τεράστιο προβάδισμα νίκης στην ομάδα του, η οποία πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση σε όλη τη διάρκεια το αγώνα και είχε δίκαια το προβάδισμα των δύο τερμάτων στο παιχνίδι, το οποίο κλήθηκε να υπερασπιστεί και να διαχειριστεί ως το τέλος της αναμέτρησης, προκειμένου να επιστρέψει στις νίκες.

Ο Πιερικός κατάφερε να μειώσει σε 1-2 στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης, χάρη σε τέρμα του Μπουόλι, χωρίς όμως να καταφέρει να πάρει κάτι άλλο από το παιχνίδι, με τον Ολυμπιακό να φεύγει νικητής από την Κατερίνη.

Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα, παρά τις απουσίες που είχε, κατάφερε να πραγματοποιήσει μια πολύ καλή εμφάνιση και να πάρει τους πολυπόθητους τρεις βαθμούς, ενώ ακολουθεί το παιχνίδι στην Αριδαία με τον Αλμωπό.

Πιερικός (Γιώργος Βαζάκας): Γαλάνης, Τοπαλίδης, Χαρτσιάς, Τόσκας, Γκαλιέγκο, Εμπουσί, Σουντάρ, Κανούλας, Χαντζάρας, Β. Παπαδόπουλος, Ίτσιος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β' (Αριέλ Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Αποστολόπουλος, Κουτσίδης, Καλογερόπουλος, Νίκολιτς, Ντόι (55’ Νικόλης), Σαπουντζής, Τσέλιος (85’ Κεραμίδας), Κωστή (70’ Λιάτσος), Μαρίνος (84’ Ιμπαγάσα), Πινακάς (70’ Βοΐλης).

Διαβάστε επίσης

Πρόκριση στον Πειραιά

Πρόκριση στον Πειραιά

Ο ανανεωμένος Ολυμπιακός προηγήθηκε αλλά ηττήθηκε 2-1 στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας...