Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άμεση αντίδραση θέλει τώρα, όχι αναβολή

Άμεση αντίδραση θέλει τώρα, όχι αναβολή
Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 - 15:43

Δεν βολεύει καθόλου τον Ολυμπιακό, το να αναβληθεί αυτή τη στιγμή το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ακόμη και αν έρχεται σε μια δύσκολη συγκυρία και ο Θρύλος τούτη την ώρα δεν είναι και στα καλύτερά του, το να αναβληθεί το ματς με τον ΠΑΣ τώρα, μόνο έξτρα δυσκολία μπορεί να βάλει. Εξηγούμαστε…

Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή χρειάζεται αντίδραση. Χρειάζεται να βγάλει αντίδραση στο χορτάρι. Να κάνει ένα καλό ματς. Να κάνει ένα δυνατό ματς και να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα, για να γυρίσει, αρχικά, το θέμα ψυχολογίας. Η κακή συγκυρία, στην οποία ο Ολυμπιακός βρίσκεται αυτή τη στιγμή, είναι πρωτίστως θέμα ψυχολογίας. Και σε αυτό ποντάρει πρωτίστως ο Μαρτίνς, για να γυρίσει η ομάδα του το «έργο».

Προφανώς δεν είναι στο χέρι του Θρύλου, το τι θα συμβεί με την τύχη του ματς, με τον ΠΑΣ. Αυτό έχει να κάνει με την ομάδα του ΠΑΣ και με το αν θα έχει διαθέσιμους τους ποδοσφαιριστές που χρειάζεται, για να έρθει στο Καραϊσκάκη να παίξει.

Αλλά για τον Ολυμπιακό είναι ξεκάθαρο. Ο Ολυμπιακός δεν βολεύεται αυτή τη στιγμή με την αναβολή του ματς με τον ΠΑΣ. Και έτσι θα περιμένουμε με αγωνία τα νέα.

Διαβάστε επίσης

Στη Γαλατά ο Άλμπερτ Ριέρα

Στη Γαλατά ο Άλμπερτ Ριέρα

Ο παλαιός παίκτης του Θρύλου, από τις πρώτες μεγάλες μεταγραφές της εποχής Μαρινάκη, μπήκε στο τεχνικό επιτελείο της Γαλατά.