Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιστροφή σε… πρωτόκολλο πρωταθλήματος!

Επιστροφή σε… πρωτόκολλο πρωταθλήματος!
Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 - 11:01

Οι απουσίες είναι αρκετές. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δεν «πατάει» πολύ καλά αυτή τη στιγμή και το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα που έρχεται αποκτά χαρακτήρα… κομβικού.

Θέλοντας και μη ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα τεράστιο ΠΡΕΠΕΙ, το οποίο οφείλει να εκπληρώσει. Πρέπει να πάρει το ματς. Πρέπει να βγάλει στο γήπεδο μια εικόνα καλή, η οποία θα δώσει στίγμα για τη συνέχεια. Διαφέρει κατά πολύ από το ματς του Θρύλου με τον Παναιτωλικό. Και εκείνο το οποίο πέρασε, αλλά και εκείνο το οποίο έρχεται. Και ο Πέδρο Μαρτίνς ενεργοποιεί… πρωτόκολλο Σούπερ Λιγκ.

Τι σημαίνει αυτό; Επί τοις ουσίας ο Ολυμπιακός θα αλλάξει και πάλι πρόσωπα. Πρόσωπο, κατά βάση. Αλλά και πρόσωπα, ειδικότερα. Δεν αναμένεται να δούμε στο γήπεδο ποδοσφαιριστές από τη β’ ομάδα, ή ρεζέρβες, οι οποίες δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής.

Αντιθέτως, στη βασική ενδεκάδα θα έρθουν ξανά πρόσωπα γνωστά, σε επίπεδο πρωταθλήματος. Ο Καμαρά, ο Εμβιλά, ο Σωκράτης βασικός, ο Βατσλίκ, ο Μανωλάς, ο Μασούρας, ο Ελ Αραμπί. Και αν και η αλήθεια είναι ότι πηγαίνουμε… βήμα-βήμα, μέρα-μέρα, υπάρχει μια γενικά εικόνα, η οποία λέει πως ο Μαρτίνς, στο ματς με τον ΠΑΣ θα πάει με… πρωτόκολλο πρωταθλήματος. Με ομάδα βασικών και όχι με παιδιά από τη β’ ομάδα.

Σαφές αυτό και το πλάνο είναι ξεκάθαρο. Άλλη ιστορία θα είναι η επικείμενη ρεβάνς με τον Παναιτωλικό, έχουμε χρόνο για να πάμε μέχρι εκεί.

Διαβάστε επίσης

Έχουν πολλά ψωμιά να φάνε

Έχουν πολλά ψωμιά να φάνε

Μια ομάδα που άρχισε μόλις να πουλάει (και αυτό σποραδικά) απέναντι σε έναν κολοσσό, ο οποίος κυριαρχεί στο μεταγραφικό παζάρι εδώ και χρόνια.