Ντουντούκα
Θρύλε της Ευρώπης, Ολυμπιακέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ολυμπιακός: Όλα στο τραπέζι, έρχονται εξελίξεις!

Ολυμπιακός: Όλα στο τραπέζι, έρχονται εξελίξεις!
Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 - 14:34

Μόνο τυχαία δεν έγινε η μεγάλη σύσκεψη, μεταξύ Διοίκησης, ποδοσφαιρικού τμήματος και Πέδρο Μαρτίνς, στο Ρέντη. Εντάξει, δεν είναι και κάτι πρωτόγνωρο, για να συνιστά και… μεγάλη είδηση, αλλά η αλήθεια είναι πως από ΑΥΤΗ τη συγκεκριμένη σύσκεψη, θα τρέξουν ΠΟΛΛΕΣ εξελίξεις. Οι τρεις πλευρές, οι οποίες λειτουργούν ενωμένα και με έναν πραγματικό κοινό στόχο, το να εμφανίσει ο Ολυμπιακός το καλό του πρόσωπο, αρχής γενομένης από το αμέσως επόμενο διάστημα. Η ομάδα δεν είναι σε «καλό φεγγάρι» εδώ και λίγο καιρό. Αυτό είναι δεδομένο. Και το γνωρίζει τόσο ο Πέδρο, όσο και οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού (πχ. ο Κριστιάν Καρεμπέ που είναι πάντα κοντά στην ομάδα) όσο και η Διοίκηση, φυσικά. Η οποία μπορεί να μην παρεμβαίνει ποτέ στο έργο του προπονητή (όπως και ο Καρεμπέ, άλλωστε), αλλά φυσικά δεν μένει αμέτοχη, μπροστά στην προσπάθεια, η οποία πρέπει να γίνει, για να αλλάξει εικόνα η ομάδα.

Τα θέματα τα οποία τέθηκαν επί της τραπέζης ήταν αρκετά:

1) Αγωνιστικά. Ο Μαρτίνς έθεσε προ των συνομιλητών του, όλες τις αγωνιστικές παραμέτρους, για το πρωτάθλημα, το Κύπελλο, την Ευρώπη. Για το πως ο Ολυμπιακός προχωρά στους στόχους του. Σε όλους τους στόχους του, αφού σε αντίθεση με το τι προσπαθεί να μας… πείσει η παραμύθα, ο Ολυμπιακός… δεν διαλύεται! Αλλά είναι πρώτος στο πρώτάθλημα, μέσα στο Κύπελλο, μέσα στην Ευρώπη! Και ο Πέδρο ανέλυσε το πλάνο του, για το πως ο Θρύλος θα αντιμετωπίσει τα προσεχή ματς, τα οποία η ομάδα πρέπει να πάρει. Ναι, αυτή είναι η αλήθεια. Τα ΠΡΕΠΕΙ μεγαλώνουν, με κάθε ματς που περνάει.

2) Μεταγραφικά. Ο Θρύλος συνεχίζει να σκανάρει την αγορά και να αναζητά ποδοσφαιριστές που θα βελτιώσουν την εικόνα του. Σε αυτό έχει λόγο φυσικά και το ποδοσφαιρικό (Καρεμπέ, Μοντέστο) αλλά και η Διοίκηση. Και -φυσικά- ο Πέδρο, ο οποίος κατανοεί καλύτερα από όλους τις ανάγκες της ομάδας. Και έχει δείξει ότι κατά τη διάρκεια όλης της παρουσίας του εδώ, στο λιμάνι, έχει κάτι περισσότερο από αγαστή συνεργασία, με τη Διοίκηση του Συλλόγου.

3) Οργανωτικά. Η ομάδα έχει μπροστά πολλά και δύσκολα ματς και φυσικά υπάρχουν πολλά διαδικαστικά. Ευρώπη έρχεται, Κύπελλο με ντέρμπι έρχεται, εφόσον ο Θρύλος περάσει τον Παναιτωλικό. Υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία χρειάζονται καθημερινή φροντίδα και ρύθμιση και η Διοίκηση έχει αποδείξει ότι βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα και στον Μαρτίνς.

Αναμένουμε εξελίξεις. Ο Γενάρης πηγαίνει προς το τέλος του. Αν και υπάρχουν αρκετές ημέρες ακόμη, η ομάδα θα δώσει το αμέσως προσεχές διάστημα το στίγμα της, σε όλα τα επίπεδα. Διοίκηση, ποδοσφαιρικό τμήμα, Μαρτίνς είναι επί ποδός. Και προπάντων, επί ποδός οφείλουν να είναι οι παίκτες.

Διαβάστε επίσης