Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καρμπόβνικ: Στο χέρι του να αρπάξει τη νέα ευκαιρία

Καρμπόβνικ: Στο χέρι του να αρπάξει τη νέα ευκαιρία
Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 - 15:39

Ο Μίχαλ Καρμπόβνικ πέρασε ένα σημαντικό διάστημα εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού, αφού ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό. Ο Πολωνός ακραίος αμυντικός, με θητεία και στην Αγγλία, είχε μπει δυνατά στη σεζόν και είχε πάρει αρκετά ματς στο ενεργητικό του, πριν χτυπηθεί από την ατυχία και μείνει εκτός δράσης, για αρκετό διάστημα.

Ο Μαρτίνς είδε τον Καρμπόβνικ να επανέρχεται στη δράση τώρα και έχει αρχίσει να τον βάζει αρκετά ξανά στους αγώνες του Ολυμπιακού. Κάτι που δίνει στον νεαρό ακραίο αμυντικό τη δυνατότητα να διεκδικήσει άλλη μια ευκαιρία να δείξει το τι μπορεί να κάνει, σε μία δεύτερη περίοδο… χάριτος, στον Ολυμπιακό.

Ο Καρμπόβνικ μπορεί να παίξει και αριστερά και δεξιά και μία λύση, την οποία έχει στο μυαλό του ο Μαρτίνς είναι να τον αξιοποιήσει περισσότερο, πίσω από τους Ρέαμπτσιουκ και Λαλά. Υπάρχει και ο Ανδρούτσος, για δεξιά, πράγμα που σημαίνει ότι ο Πέδρο θα σκεφτεί αρκετά το να ξεκουράζει περισσότερο τον Όλεγκ, με τον Καρμπόβνικ.

Και ο ίδιος ο Πολωνός έχει πλέον τη δυνατότητα να αρπάξει από τα μαλλιά αυτή τη δεύτερη ευκαιρία που του δίνεται στον Ολυμπιακό. Να διεκδικήσει περισσότερες φορές τη φανέλα βασικού και να βγάλει το ταλέντο του στο γήπεδο. Στο χέρι του είναι.

Διαβάστε επίσης