Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πορτογάλοι: «Σκληρές διαπραγματεύσεις για Σεμέδο»

Πορτογάλοι: «Σκληρές διαπραγματεύσεις για Σεμέδο»
Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 - 11:06

Καθημερινά έρχονται και νέα δεδομένα, όσον αφορά το ενδεχόμενο μετακίνησης του Ρούμπεν Σεμέδο, στην Πόρτο. Επιμένουν στην πατρίδα του Σεμέδο να κρατούν ψηλά το θέμα της πιθανής μετακίνησής του, στην ομάδα του «Ντραγκάο». Κάθε μέρα φέρνουν στο προσκήνιο και κάτι νέο, αναφορικά με το θέμα. Μια διαφορετική πτυχή της ιστορίας, αναφορικά με το ενδεχόμενο ο Σεμέδο να επιστρέψει στην πατρίδα του, για λογαριασμό της ομάδας του Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Σήμερα αναφέρονται στο θέμα και η A’Bola, αλλά και η O’Jogo.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η Α’Bola, ο Ολυμπιακός και η Πόρτο έχουν μπει σε έναν κύκλο σκληρών διαπραγματεύσεων, για να βρεθεί η «χρυσή τομή», όπως λέμε και ο ποδοσφαιριστής να αναχωρήσει για την πατρίδα του. Δεν είναι όμως μόνη η A’Bola, στην αναμετάδοση αυτών των πληροφοριών.

Το ίδιο κάνει και η O’Jogo, αλλά και άλλα μεγάλα Μέσα της Πορτογαλίας, τα οποία ακολουθούν πιστά το θέμα, προσπαθώντας να προλάβουν τις όποιες εξελίξεις προκύψουν, από την επαφή Ολυμπιακού-Πόρτο.

Πάντως, το βασικό στοιχείο στην ιστορία είναι η οικονομική διαφορά, η οποία δείχνει να υπάρχει, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Πόρτο. Όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι, η ομάδα του «Ντραγκάο» προσπαθεί να κλείσει την οψιόν αγοράς στα 5 με 5,5 εκ. ευρώ, την ώρα που ο Ολυμπιακός δεν συζητά για τόσο χαμηλό ποσό. Συζητούν για 2+ εκ. ευρώ αύξηση, στο εν λόγω ποσό, προκειμένου να προχωρήσουν τις συζητήσεις. Ξαναλέμε, αυτό αναφέρουν στην Πορτογαλία. Και σήμερα. Για να δούμε…

Διαβάστε επίσης

Κάνουν το μεγαλύτερο λάθος!

Κάνουν το μεγαλύτερο λάθος!

Βάζουν την ομάδα σε mood «με την πλάτη στον τοίχο». Δεν ξέρουν πως αντιδρά ο Ολυμπιακός όταν βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο;