Ντουντούκα
Και Κασάμι και Πασχαλάκης!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ανδρούτσος: «Να κερδίσουμε τον ΠΑΣ»

Ανδρούτσος: «Να κερδίσουμε τον ΠΑΣ»
Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 - 12:57

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Θανάσης Ανδρούτσος, ο οποίος αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, στο κακό ξεκίνημα για το 2022 και στην επερχόμενη αναμέτρηση με τον ΠΑΣ. Το ματς στο Αγρίνιο, ήταν ένα περίεργο παιχνίδι, στο οποίο ο Ολυμπιακός μπήκε καλά, όμως στη συνέχεια τα πράγματα δεν πήγαν όπως έπρεπε και τώρα πρέπει οι «ερυθρόλευκοι» να αναστρέψουν την κατάσταση, σύμφωνα με τον Ανδρούτσο.

Ο διεθνής ακραίος μπακ του Ολυμπιακού τόνισε, ακόμη, πως η ομάδα είναι πολύ δεμένη και πως τα αποτελέσματα θα έρθουν, ενώ αναφορικά με το επερχόμενο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ ανέφερε πως ο Ολυμπιακός θα το διαχειριστεί όπως όλα τα υπόλοιπα και θα πάει για τη νίκη.

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: «Περίεργο παιχνίδι, στην αρχή μπήκαμε πολύ καλά, βάλαμε ένα γκολ, όμως στη συνέχεια δεν πήγαν τόσο καλά τα πράγματα. Θα δούμε τι ακριβώς έφταιξε και αυτό που έχουμε να κάνουμε, τώρα, είναι να αναστρέψουμε την κατάσταση στο επόμενο παιχνίδι».

Για τα τρία πρώτα ματς του 2022, χωρίς νίκη: «Είναι συγκυρία. Ίσως ένα κακό φεγγάρι, δεν ξέρω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν τρέχει τίποτα και η ομάδα είναι πολύ καλά δεμένη, όλοι είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας, αυτό είναι σίγουρο. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να αναστρέψουμε την κατάσταση, αρχής γενομένης από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στη συνέχεια, πιστεύω θα έρθουν και καλές εμφανίσεις και τα αποτελέσματα, και θα είμαστε καλά».

Για τον ΠΑΣ: «Είναι μια ποιοτική ομάδα και χρειάζεται προσοχή, σίγουρα. Αυτό που έχουμε να κάνουμε εμείς είναι να δούμε τον ΠΑΣ. Ξέρουμε που μπορούμε να χτυπήσουμε και θα πάμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Όπως βλέπουμε όλα τα παιχνίδια, θα δούμε και αυτό. Δεν υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να λάβουμε υπόψιν. Θα πάμε, όπως πάμε πάντα, για να κερδίσουμε το παιχνίδι»

Διαβάστε επίσης

Το 3-4-3: Ανάγκη ή επιδίωξη;

Το 3-4-3: Ανάγκη ή επιδίωξη;

Ο Ολυμπιακός έχει μπει για τα καλά σε διαδικασία εκμετάλλευσης των πολλαπλών λύσεων που έχει στα σέντερ μπακ, σε αντίθεση με τις πιο λίγες επιλογές (αυτή τη στιγμή), από τη μέση και μπροστά.