Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στα κόκκινα για Βατσλίκ!

Στα κόκκινα για Βατσλίκ!
Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 - 13:47

Όσο απίθανη και αν μοιάζει η συμμετοχή ενός ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, σε προσεχή αγώνα της ομάδας, αφήνουμε πάντα μία μικρή πιθανότητα για το ευχάριστο. Έτσι και στην περίπτωση του Τόμας Βατσλίκ, αφού με μια προπόνηση να απομένει, για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, το να παίξει σε αυτό ο διεθνής Τσέχος τερματοφύλακας μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο. Θυμίζουμε ότι ο Βατσλίκ είχε ένα άσχημο χτύπημα χθες στην προπόνηση, σε σύγκρουση με τον Κώστα Μανωλά. Και αναγκάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο, για να το φροντίσουν οι γιατροί. Ατυχία για τον Τσέχο, ο οποίος αποτελεί σταθερά, στην 11άδα του Ολυμπιακού.

Η σημερινή προπόνηση θα επιβεβαιώσει 100% αυτό που αυτή τη στιγμή είναι στο… 95%. Το να χάσει δηλαδή, οριστικά την αναμέτρηση και να πάει για… ΠΑΟΚ. Αυτή τη στιγμή τα δεδομένα λένε ότι δεν παίζει, αλλά ας περιμένουμε να δούμε τι θα δούμε. Γιατί όπως αναφέραμε ξανά, έχουμε εκπλαγεί πολλάκις ευχάριστα, από παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι δεν υπολογίζονταν, αλλά την τελευταία στιγμή έδωσαν το «ΟΚ» στον Μαρτίνς, με την παρουσία τους στην προπόνηση. Και έπαιξαν.

Ευχή όλων είναι αυτό να συμβαίνει και τώρα. Οψόμεθα…

Διαβάστε επίσης

Το 3-4-3: Ανάγκη ή επιδίωξη;

Το 3-4-3: Ανάγκη ή επιδίωξη;

Ο Ολυμπιακός έχει μπει για τα καλά σε διαδικασία εκμετάλλευσης των πολλαπλών λύσεων που έχει στα σέντερ μπακ, σε αντίθεση με τις πιο λίγες επιλογές (αυτή τη στιγμή), από τη μέση και μπροστά.