Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άλλο «έργο» τώρα: «Πλησιάζει η συμφωνία για Σεμέδο»

Άλλο «έργο» τώρα: «Πλησιάζει η συμφωνία για Σεμέδο»
Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 - 15:28

Από το πρωί μέχρι το… μεσημέρι, αλλάζουν οι πληροφορίες, οι οποίες έρχονται από την πατρίδα του Σεμέδο, αναφορικά με το πως πηγαίνει η υπόθεση της πιθανής μεταγραφής του, από τον Ολυμπιακό, στην Πόρτο. Κάθε λίγο και λιγάκι διαβάζουμε και μια νέα «εξέλιξη» στην υπόθεση, ανάμεσα στις δύο πλευρές και τις επαφές που εκείνες κάνουν, προκειμένου να φανεί αν θα βρεθεί σημείο επαφής. Μέχρι στιγμής… δεν έχει βρεθεί. Αλλά τώρα αυτό αλλάζει.

Το «στρίβουν» στην Πορτογαλία τώρα και λένε ότι «βάζει το χέρι του ο Μέντεζ», για να πάει ο Σεμέδο στην Πόρτο. Ο γνωστός μεγαλοατζέντης, ο οποίος έχει σχέση με τον Ολυμπιακό και κατά το παρελθόν το όνομά του έχει εμπλακεί σε άλλες μεταγραφικές υποθέσεις, φέρεται να μπαίνει και σε αυτή την υπόθεση. Να «βάζει το χέρι του», όπως αναφέρει η O’Jogo τώρα.

Αποτέλεσμα αυτού, όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι βεβαίως, είναι η διαφορά ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Πόρτο να γεφυρώνεται και ο Σεμέδο να πλησιάζει προς το Ντραγκάο. Ξαναλέμε, ρεπορτάζ από Πορτογαλία είναι αυτό. Μένει να φανεί αν έχει βάση…

Διαβάστε επίσης