Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αλμωπός Αριδαίας-Ολυμπιακός Β': Προβάδισμα στο τέλος του ημιχρόνου για τους γηπεδούχους

Αλμωπός Αριδαίας-Ολυμπιακός Β': Προβάδισμα στο τέλος του ημιχρόνου για τους γηπεδούχους
Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 - 15:38

Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, θέτοντας αυτοί τον ρυθμό του παιχνιδιού και επιβάλλοντας το παιχνίδι της. Οι “ερυθρόλευκοι” πίεζαν πολύ σωστά τον Αλμωπό, ανακτώντας διαρκώς την κατοχή και έψαχναν χώρους ώστε να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε γκολ. Το παιχνίδι δεν είχε υψηλό ρυθμό στα πρώτα λεπτά, με τον Ολυμπιακό Β’ να μην έχει απειληθεί καθόλου όμως, την ώρα που πίεζε και προσπαθούσε να δημιουργήσει προϋποθέσεις ώστε να απειλήσει τα καρέ του Παϊτέρη.

Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού ανήκε στον Αλμωπό Αριδαίας, ο οποίος απείλησε στο 12ο λεπτό με τον Ρόβα να πιάνει ένα πολύ καλό σουτ και τον Στουρνάρα να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ, αποσοβώντας τον κίνδυνο. Ο Ολυμπιακός Β’, μετά από αυτή τη φάση ανέκτησε και πάλι τον έλεγχο του αγώνα και προσπαθούσε να απειλήσει, με τον Τσέλιο να είναι ιδιαίτερα δραστήριος, ενώ η πρώτη πραγματική απειλή για την εστία του Παϊτέρη ήρθε στο 23ο λεπτό, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαπουντζή, στην οποία ο τερματοφύλακας του Αλμωπού αντέδρασε σωστά.

Ο Αλωμπός Αριδαίας είχε στηθεί καλά, αμυντικά, και έκλεινε με επιτυχία τους χώρους που έψαχνε ο Ολυμπιακός Β’ και κρατούσε το “μηδέν” στα μετόπισθεν, χωρίς να απειλεί καθόλου επιθετικά όμως τους “ερυθρόλευκους”. Οι Ντόι και Σαπουντζής κέρδισαν κατά κράτος τη μάχη του κέντρου, κάτι που επέτρεπε στον Ολυμπιακό να παίρνει... μέτρα στο γήπεδο και να προσπαθεί να πάρει το προβάδισμα.

Στο 41ο λεπτό, ο Αλμωπός απείλησε εκ νέου, καθώς μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Σουλιώτης έκανε ένα σουτ από πολύ κοντά με τον Στουρνάρα να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ και να κρατάει το “μηδέν” για τους “ερυθρόλευκους”. Στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνο ο Αλμωπός Αριδαίας άνοιξε το σκορ με γκολ του Ρόβα. Ο Τριανταφυλλάκης βρήκε με σέντρα τον σέντερ φορ του Αλμωπού, ο οποίος έπιασε μια κεφαλιά, με τον Στουρνάρα αρχικά να αποκρούει, όμως στη συνέχεια να χάνει τον έλεγχο της μπάλας και αυτή να καταλήγει στα δίχτυα, με τον Αλμωπό να παίρνει, έτσι, προβάδισμα στην “εκπνοή” του ημιχρόνου.

Διαβάστε επίσης