Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Κομμένη η... πλάκα! (video)

Ολυμπιακός: Κομμένη η... πλάκα! (video)
Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022 - 01:28

Τον ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται ο Ολυμπιακός στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Κυριακή (23/1, 19:30, Novasports Prime) για τη 19η αγωνιστική της Super League και θέλει να επιστρέψει στις νίκες.

Ο Θρύλος παραμένει πρωτοπόρος και με μεγάλη διαφορά (+9 από ΠΑΟΚ, +10 από ΑΕΚ) και είναι αήττητος με 13 νίκες και 4 ισοπαλίες, με τελευταία αποτελέσματα τα 0-0 σε Ριζούπολη (Απόλλων Σμύρνης) και Λεωφόρος (Παναθηναϊκός).

Η εικόνα του στα τρία παιχνίδια (μαζί με την ήττα με 2-1 από τον Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο, για το Κύπελλο Ελλάδας) δεν είναι καλή και αυτό θέλει να το αλλάξει. Άμεσα κιόλας. Από το βράδυ της Κυριακής με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς καλείται να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες, με φόντο το 47ο. Γιατί, όσο μπροστά και να είναι, δεν θέλει να κάνει κι άλλη γκέλα, δεν θέλει να χάσει άλλο έδαφος. Και θέλει να στείλει ένα μήνυμα: Κομμένη η... πλάκα!

Θυμίζουμε, η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Μανωλάς, Ο. Μπα, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Ρέαμπτσιουκ, Καρμπόβνικ, Κίτσος, Σουρλής, Εμβιλά, Μ. Καμαρά, Ξενιτίδης, Φαντιγκά, Μασούρας, Λόπες, Λοβέρα, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Διαβάστε επίσης

Μεγάλε, πάρ’ το πάνω σου

Μεγάλε, πάρ’ το πάνω σου

Ο Βαλμπουενά αναμένεται σήμερα να έχει κομβικό ρόλο, στο να έρθει η νίκη για τον Ολυμπιακό, απέναντι στον ΠΑΣ.