Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μην τρελαθούμε κιόλας

Μην τρελαθούμε κιόλας
Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022 - 10:20

Αρχίζουμε από τα δεδομένα, πριν πάμε παρακάτω. Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα στις 19:30 (Nova και gavros.gr) και ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ για τον Θρύλο. Τίποτε άλλο. Σαφές.

Το να διαβάζουμε γύρω-γύρω… αμφιβολίες, για το αν αυτή η ομάδα «έχει» απόψε τη νίκη στο… τσεπάκι της, παίζοντας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, μας ξεπερνά. Μιλάμε για τον Ολυμπιακό και (χωρίς παρεξήγηση και καμία πρόθεση υποτίμησης) τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η διαφορά ανάμεσα στην ομάδα του Μαρτίνς και την ομάδα του Μεταξά είναι -τουλάχιστον- χαώδης και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, το αν ο Ολυμπιακός ΜΠΟΡΕΙ απόψε να νικήσει τον ΠΑΣ και να πάρει το ματς…

Πως το λέει ο τίτλος; Κάπως έτσι. Όχι. Ακριβώς έτσι. Μην τρελαθούμε κιόλας. Αρκετά με την υποτίμηση και με τον μηδενισμό… Αρκετά με το να λέμε ότι αυτή η ομάδα… δεν μπορεί. Δεν μπορούσε στο ΟΑΚΑ ε; Δεν μπορούσε στο Σουκρού Σαράτσογλου; Δεν μπορούσε στον ΟΦΗ; Δεν μπορούσε όταν έπαιρνε τη μία νίκη πίσω από την άλλη και έφτανε μέχρι και σε διψήφια επίπεδα τη διαφορά του από τους… διώκτες του; Μπορούσε και παραμπορούσε.

Ας μην τρελαθούμε λοιπόν. Νίκη απόψε και νέα σελίδα. Και με ηρεμία, δουλειά και προσπάθεια, η ομάδα θα φτάσει ξανά στο 100% της και θα πάρει ξανά τα πάνω της. Στο μεταξύ, όλοι εμείς οι υπόλοιποι… κλειστά αυτιά στους δήθεν «αντικειμενικούς».

ΠΑΜΕ!

Διαβάστε επίσης

Μεγάλε, πάρ’ το πάνω σου

Μεγάλε, πάρ’ το πάνω σου

Ο Βαλμπουενά αναμένεται σήμερα να έχει κομβικό ρόλο, στο να έρθει η νίκη για τον Ολυμπιακό, απέναντι στον ΠΑΣ.

Ολυμπιακός: Κομμένη η... πλάκα! (video)

Ολυμπιακός: Κομμένη η... πλάκα! (video)

Έτοιμος να επιστρέψει στις νίκες με φόντο το 47ο πρωτάθλημα είναι ο Θρύλος, ο οποίος υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα (19:30) για τη 19η αγωνιστική...