Ντουντούκα
Ψηλά το κεφάλι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μεγάλε, πάρ’ το πάνω σου

Μεγάλε, πάρ’ το πάνω σου
Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022 - 10:35

Θα πρέπει να περιμένουμε σήμερα ένα δυνατό ματς. Ο ΠΑΣ, παρά τις απουσίες του, είναι μια καλή ομάδα. Αλλά ο Ολυμπιακός είναι -πολύ- καλύτερη. Και αν και στο μυαλό μας δεν χωράει αμφιβολία, για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί σήμερα να πάρει αυτό που θέλει, από την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ξέρουμε επίσης καλά ότι χρειάζεται να δουλέψει σκληρά, για να φτάσει στο τρίποντο και να προχωρήσει όπως πρέπει στη Σούπερ Λίγκα. Στην προσπάθειά του αυτή έχει σήμερα ανάγκη την προσωπικότητα ενός μεγάλου ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι συνηθισμένος στο να αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο και να δίνει στον Θρύλο αυτό που πρέπει! Την προσωπικότητα του Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο Γάλλος αναμένεται σήμερα να έχει κομβικό ρόλο στο ματς με τον ΠΑΣ. Αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα και ο Μαρτίνς να του δώσει συγκεκριμένες οδηγίες, για το πως θέλει εκείνος να κινηθεί μέσα στο γήπεδο. Τι θέλει να κάνει και πως θέλει να πορευτεί, απέναντι στην άμυνα του ΠΑΣ. Ο Γάλλος με την εμπειρία του μπορεί να δώσει πολλά πράγματα στον Θρύλο. Πάνω από όλα, όμως, δίνει την ηγετική του μορφή και την τεράστια ποιότητά του.

Θυμίζουμε ότι ο Γάλλος έχει να παίξει βασικός από το ματς με τη Λαμία, τον περασμένο Σεπτέμβριο (συγκεκριμένα στις 19 του μήνα τότε) και αν αυτό συμβεί και σήμερα, ο Ολυμπιακός θα τον χρειαστεί στο έπακρο. Αυτή τη στιγμή δείχνει να προσπερνάει τον Ρόνι Λόπες και με τον Μασούρα να παίρνουν προβάδισμα, για τα άκρα. Οψόμεθα…

Διαβάστε επίσης

Εκεί θα κριθεί η μάχη με τον ΠΑΣ

Εκεί θα κριθεί η μάχη με τον ΠΑΣ

Ένα σημείο-κλειδί, το οποίο πρέπει να προσέξει και να έχει ο Ολυμπιακός, στο αποψινό παιχνίδι, για να φύγει νικητής από το γήπεδο.

Ολυμπιακός: Κομμένη η... πλάκα! (video)

Ολυμπιακός: Κομμένη η... πλάκα! (video)

Έτοιμος να επιστρέψει στις νίκες με φόντο το 47ο πρωτάθλημα είναι ο Θρύλος, ο οποίος υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα (19:30) για τη 19η αγωνιστική...