Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κόπα Άφρικα: Στη «μάχη» η Νιγηρία, ελπίζει ο Ονιεκουρού

Κόπα Άφρικα: Στη «μάχη» η Νιγηρία, ελπίζει ο Ονιεκουρού
Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022 - 12:34

Στη «μάχη» ρίχνεται ξανά η Νιγηρία του Χένρι Ονιεκουρού, στο Κόπα Άφρικα! Ο 24χρονος εξτρέμ του Ολυμπιακού, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί πολύ (κάθε άλλο) στη διοργάνωση, ελπίζει ότι απόψε αυτή η συνθήκη θα αλλάξει και θα μπει για περισσότερο χρόνο μέσα στο γήπεδο.

Μετά τα ματς με Αίγυπτο (1-0), Σουδάν (3-1) και Γουινέα-Μπισάου (2-0), η Νιγηρία βρίσκει απέναντί της την πάντοτε δυνατή Τυνησία. Ο Ονιεκουρού ελπίζει ότι απόψε θα έχει μια ευκαιρία παραπάνω, να δείξει τι μπορεί να κάνει, με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του. Είναι και… κάπως, άλλωστε, για τον Ολυμπιακό το να βλέπει τον ποδοσφαιριστή του να λείπει στο Καμερούν και να μην παίρνει και χρόνο συμμετοχής με τη Νιγηρία.

Η Νιγηρία προβάλλει και απόψε ως το φαβορί. Είναι η μοναδική ομάδα στο τουρνουά που τελείωσε τη φάση των ομίλων αλώβητη. Έχοντας το απόλυτο βαθμών, χωρίς καμία ήττα.

Διαβάστε επίσης

Εκεί θα κριθεί η μάχη με τον ΠΑΣ

Εκεί θα κριθεί η μάχη με τον ΠΑΣ

Ένα σημείο-κλειδί, το οποίο πρέπει να προσέξει και να έχει ο Ολυμπιακός, στο αποψινό παιχνίδι, για να φύγει νικητής από το γήπεδο.