Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming
Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022 - 18:04

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming: Να βγει από τη δύσκολη κατάσταση θέλει ο Ολυμπιακός που έχει μπει στο 2022 με τρία ματς, αγνοώντας τη νίκη, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν απειλούνται ιδιαίτερα καθώς είναι στο +9 από τον ΠΑΟΚ και στο +10 από την ΑΕΚ. Την ερχόμενη εβδομάδα, όμως, πάνε στην Τούμπα, μεσοβδόμαδα έχουν τη ρεβάνς της ήττας τους με 2-1 στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό, δοκιμασίες αρκετές. Το τελευταίο που θέλουν έτσι, είναι να δοκιμαστούν και άλλο σήμερα, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα που έχει εξαιρετική εικόνα στο πρωτάθλημα.

Στο Αγρίνιο και φτηνά τη γλίτωσε πάντως! Την Τετάρτη (19/1) ηττήθηκε με 2-1 από τον Παναιτωλικό για το πρώτο ματς των προημιτελικών του Κυπέλλου και θα προσπαθήσει στο «Καραϊσκάκης» μεσοβδόμαδα (26/1) να κάνει την ανατροπή και να πάρει την πρόκριση.

Στο πρωτάθλημα, για την ισοπαλία έπαιξε στη Λεωφόρο, επιθετικά δεν διεκδίκησε το παραμικρό κάτι που αποτυπώνεται και από τις σχετικές στατιστικές επιδόσεις (0 κόρνερ, 0 τελικές στην εστία), ωστόσο ποντάροντας στην ποιοτική του ανασταλτική συμπεριφορά κατάφερε να ελαχιστοποιήσει τις απειλές για την εστία του και έτσι να πάρει αυτό για το οποίο παρατάχθηκε. Σταθερά τα προβλήματα για τον Μαρτίνς. Δεν συμπεριλήφθηκε στην 25μελη αποστολή ο Βατσλίκ, μετά τη σύγκρουση που είχε στην προπόνηση της Παρασκευής με τον Μανωλά, παραμένει εκτός δράσης ο Μπουχαλάκης, στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής οι Αγκ. Καμαρά, Σισέ, Ονιεκουρού, Ροντρίγκες, Κούντε.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έρχεται από εντός έδρας ισοπαλία (1-1) κόντρα στον Ατρόμητο. Με τη σέντρα βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ, απάντησε άμεσα (3’) και έπαιξε μονότερμα τους Περιστεριώτες, ωστόσο ο κίπερ Γιαννιώτης ήταν σε μεγάλη μέρα και με τις επεμβάσεις του προσωποποίησε το τελικό 1-1.

Δεύτερη σερί ισοπαλία για τους Γιαννιώτες, οι οποίοι δείχνουν τελευταία να έχουν θέμα αποτελεσματικότητας, με μια νίκη σε 5 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Σαφής και υπαρκτή δικαιολογία τα… αλύπητα και αλλεπάλληλα «χτυπήματα» του covid στα αποδυτήρια, θετικό ότι ακόμη και έτσι, παραμένουν σταθερά στην εξάδα και με διαφορά που δεν καλύπτεται από Αστέρα και Αρη αν Αρκάδες και «κίτρινοι» κερδίσουν τα παιχνίδια που χρωστάνε.

Διαθέσιμος είναι τελικά ο Σούλης και έτσι ο ΠΑΣ θα έχει στην αποστολή του 2 τερματοφύλακες στο Φάληρο. Από εκεί και πέρα, αποκλείστηκε ο άρρωστος Περέα και είναι σημαντική απουσία, αλλά έγκαιρα αποθεραπεύτηκε και ταξίδεψε ο Μορέιρα (μεσοεπιθετικός, 18/2). Απώλεια της τελευταίας στιγμής ο κλινήρης Σνάιντερ (πολυσύνθετος χαφ, 17/1). Μακροχρόνια τα υπόλοιπα προβλήματα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης