Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μασούρας: «Θέλουμε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Δεν υπάρχει κάτι άλλο»

Μασούρας: «Θέλουμε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Δεν υπάρχει κάτι άλλο»
Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022 - 22:31

Ο παίκτης που άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη ήταν ο Γιώργος Μασούρας και μετά το ματς έστειλε το μήνυμά του για νταμπλ. «Ο καθένας μπορεί να καταλάβει ότι όταν ο Ολυμπιακός ξεκινάει με δύο ισοπαλίες είναι κάτι που πρέπει να αλλάξει άμεσα. Το συζητήσαμε όλη την εβδομάδα, πήραμε μία νίκη που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια, στόχος να βελτιωνόμαστε συνεχώς».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ: «Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και στο πρώτο μέρος, δεν κατορθώσαμε να το κάνουμε. Στο δεύτερο μέρος έπεσε ο ρυθμός. Αυτό θέλουμε να βελτιώσουμε, να έχουμε διάρκεια στην ένταση. Θέλουμε να τελειώνουμε πιο γρήγορα τα παιχνίδια, μην δίνουμε δικαίωμα ελπίδας».

Για το γεγονός πως όταν σκοράρει κερδίζει ο Ολυμπιακός: «Να κάνουμε το σταυρό μας να σκοράρω να κερδίζουμε. Πλάκα κάνω. Είναι σημαντικό όταν σκοράρεις για την αυτοπεποίθηση αλλά και για την ομάδα. Δεν είναι πάντα το ζητούμενο για έναν παίκτη, πρέπει να παλεύουμε για το 100%. Όλοι χρειαζόμαστε για την ομάδα για να βρεθούμε στο υψηλότερο επίπεδο που θέλουμε».

Για τους νέους παίκτες: «Είναι σημαντικό. Καταρχάς τα παιδιά μπήκαν και είναι εδώ και για τους εαυτούς τους και για την ομάδα Παιδιά που έχουν θέληση και θέλουν να αγωνιστούν, υπάρχει διάθεση και μαζί με τους πιο έμπειρους θα βελτιωθούν».

Για τα γκολ του στο Καραϊσκάκη: «Η έδρα αποτελεί όπλο. Θέλω αν συνεχίσω με την ίδια ένταση και εντός και εκτός Καραϊσκάκη».

Για το κενό διάστημα στα γκολ: «Όταν ένας επιθετικός δεν κάνει αυτό που η ομάδα του τον χρειάζεται, υπάρχει ένα βάρος. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, μπορεί και να είσαι καλός σε ένα ματς να μην σκοράρεις και να μην έχεις ασίστ. Πρέπει κάθε παίκτης να συνεχίζει μην το καταβάλει. Έχω καλό περίγυρο στην ομάδα, με στηρίζουν ξέρουν την αξία μου. Συνεχίζουμε δουλεύουμε και φτάνουμε ξανά στην κορυφή».

Για το γκολ του: «Η δουλειά μας όταν βρισκόμαστε σε αυτό το σημείο του γηπέδου είναι να σκοράρουμε. Ο αμυντικός δεν εκτίμησε σωστά τη φάση και το εκμεταλλεύτηκα».

Για το αν μπαίνει σε ζυγαριά το πρωτάθλημα και το Κύπελλο: «Δεν μπαίνουν σε ζυγαριά. Θέλουμε να είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα και να πάρουμε το Κύπελλο. Είμαστε Ολυμπιακός, δεν υπάρχει κάτι άλλο για μας. Είμαστε μέσα και στους δύο στόχους».

Διαβάστε επίσης